изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:35 EET
ЯЗОВИР ПЛАЧИДОЛ ОТКРИ СЕЗОНА    
Лов и риболовПървите мераклии за март вече "прегледаха" язовир Плачидол и останаха доволни. На язовира, който се специализира в спортен риболов, има нов управител и нови правила. И тази година ще се практикува спортен риболов, но ще се разрешава всеки рибар да взема по една риба до 3.5 кг. Таксата е 10 лв., позволяват се три въдици. Отново е забранено да се лови на пружина.

Във водното огледало има шаран, бял амур, малко на брой чига /тя е забранена със закон да се взема/. В язовира има и добри екземпляри толстолоб. Могат да се вземат в неограничено количество каракуда и костур. В язовира има малки сомове.
В момента се планира риболовният сезон, има намерения за тържествено откриване на сезона в по-топло време, за организиране на състезания, за детска школа по любителски риболов.
Със затоплянето на времето и активизирането на рибата дойде и възможността за риболов в най-близкия до Добрич язовир. Наслука!  НДТ
 


Сходни връзки

ЯЗОВИР ПЛАЧИДОЛ ОТКРИ СЕЗОНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди