изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 18:19 EEST
ВЪОРЪЖЕН ГРАБЕЖ В ДОБРИЧ В ДЕНОНОЩЕН МАГАЗИН "РУБИН" ПО УЛИЦА "ДУНАВ"    
Ред и сигурност БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ


На 02 март, в 01:47 часа, чрез ЕЕН 112 в Първо РУ Добрич е получен сигнал от Й.В., на 56 г., управител на денонощен магазин „Рубин”,ул.”Дунав”, за това, че две маскирани лица чрез заплаха – насочване на ножове срещу продавач-консултанта са отнели наличния оборот в размер на 705 лева и са се отттеглили в неизвестна посока. В рамките на две минути след натискане на паник бутона от продавачката, на място пристига екип на СОД 161. Извършителите на престъплението се издирват от служители на Първо РУ гр. Добрич. По случая е образувано бързо производство.

 

На 01 март, в 20:30 часа е посетено възникнало ПТП на пътя Добрич – Варна, на около 3 км. след с.Стожер, в посока гр.Добрич, като водача на лек автомобил „Деу” - В.Т., на 20 г., поради внезапно навлизане на насрещно движещ се неизвестен л.а., излиза от пътното платно и се обръща в канавката по таван, при ПТП настъпват материални щети. Водачът и пътника З.Т., на 15 г. са прегледани на място от екип на ЦСМП и освободени за домашно лечение без опасност за живота. В.Т. е изпробван с техническо средство за наличие на алкохол, като индикацията отчита отрицателни проби. Установен е свидетел, който подава данни по телефон, че другия автомобил с маневра неправилно изпреварване става причина за ПТП-то. Предстои пълното изясняване на случая от служители на сектор „Пътна полиция”.

На 01 март, в РУ Балчик е получено съобщение от М.Д. (50 г.), служител във фирма „Енерго про мрежи” АД за констатирано незаконно присъединяване към електропреносната мрежа в гр.Балчик. При посещение на местопроизшествието е установено, че в частен дом С.Д., на 52 г. от с.гр. е осъществил неправомерно присъединяване към електропреносната мрежа. По случая е образувано досъдебно производство.

На 01 март, в РУ Балчик е получено съобщение от оператор на СОД Албена, че в 21:18 часа на същата дата е получен сигнал за нарушение от трафопост към помпена станция „Македонка” в землищато на с.Гурково, собственост на Напоителни системи гр.Каварна. М.Д. (50 г.), като екипа е констатирал на място срязани кабели. При посещение на местопроизшествието е установено, че неизвестни лица се направили опит за кражба на три броя кабели тип ШПКТ, които са издърпани изпод земята. По случая е образувано досъдебно производство.

 На 01 март, в РУ Каварна е получено съобщение от В.Г., на 45 г., служител във фирма „Енерго про мрежи” АД, за това, че за времето от 23.02. до 01.03.2016г., неизвестен извършител от незаключено ел.табло на ВЕЛ Чунчево е извършил кражба на една акумулаторна батерия, собственост на „Енерго про мрежи” АД.  По случая е образувано досъдебно производство.

На 01 март, в РУ Каварна лично се тъжи М.Ч., на 38 г. от с.Българево, за това, че за времето от 19.02.2016 г. до 01.03.2016 г. неизвестен извършител е извършил кражба на 9 броя пчелни кошера от пчелин между гр.Каварна и с.Българево. След проведени ОИМ от служители на РУ Каварна е установен извършителя на престъплението – Л.С., на 26 г. от гр.Каварна. По случая е образувано досъдебно производство, а лицето е задържано с полицейска мярка за срок от 24 ч.

 

На 01 март, в РУ Генерал Тошево лично се тъжи П.Д., на 55 г. от гр. Генерал Тошево , за това, че от работилница в двора му неизвестен извършител е извършил кражба на моторна резачка, перална машина и брадва.  След проведени ОИМ от служители на РУ Генерал Тошево са установени извършителите на престъплението – С.А., на 28 г., С.И., на 22 г. и М.И., на 24 г. от с.гр.  По случая е образувано досъдебно производство, С.А. е задържан с полицейска мярка за срок от 24 ч.

 

На 1 март,  при извършване на проверка  от служители на РУ Тервел в двор на частен дом в с.Зърнево е установено, че собственика Б.И.,на 42 г. съхранява дървен материал, с общ обем 0,62 пр.куб.м., като за произхода му не може да предостави документ.  По случая е образувано досъдебно производство.


 

През последното денонощие на територията на ОД на МВР Добрич има  регистрирани един пожар без загуби.

 02.03.2016 г.                                                               ОД НА МВР ДОБРИЧ

 


Сходни връзки

ВЪОРЪЖЕН ГРАБЕЖ В ДОБРИЧ В ДЕНОНОЩЕН МАГАЗИН "РУБИН" ПО УЛИЦА "ДУНАВ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди