изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 14:00 EEST
Приятел убил и разфасовал Иван в Гърция. Циганката, с която живеела жертвата, помогнала    
По светаЗадържан е мъжът, убил и разфасовал 41-годишния Иван Георгиев в Гърция. Той е приятел на жертвата. За престъплението е задържана и циганката, с която нашенецът живял на семейни начала. Тя е станала свидетел и е помогнала на убиеца да прикрие престъплението, съобщава в. „Български новини”.

Българинът е бил нападнат брутално на път за дома си, където е живеел заедно с 43-годишна жена. След убийството му извършителят е разчленил тялото му и го и е изхвърлил в близкия контейнер за боклук.

„Изхвърлихме мебелите, почистихме всичко, боядисахме стените, изхвърлихме вещите му и се уговорихме какво ще кажем на полицията при положение, че започнат да го търсят“, са думите на партньорката на Иван, който беше намерен разфасован и убит в Атина. Жената е описала пред полицаите, че приятел на Иван го е ударил по главата в дома им в Неа Халкидона, след което двамата заедно са прехвърлили трупа в банята и са го разчленили и сложили в чували.

Разчлененото тяло на българина беше открито на 10 февруари в Атина, но до вчера не се знаеше името на жертвата. Иван беше разпознат от своята сестра, която видяла снимката, която прокуратурата в Гърция пуснала по медиите.

„В един момент ги чух да се карат в хола“, е признала жената, с която живеел Иван. Тя е отишла да види какво става и разбрала, че се карат за пари. "Сборичкаха се и приятеля му взе едно дърво и започна маниачески да го удря по главата. Когато падна в безсъзнание го преместихме във ваната. Трябваше да го изхвърлим. След като го изхвърлихме се върнахме в къщи и почистихме всичко", казала жената.

Служителите по сигурност са шокирани от хладнокръвието с което партньорката на Иван е описала убийството. Случаят започнал да се разплита, след като сестрата на убития го разпознала по снимката, публикувана в медиите и се свързала с полицията. По-рано днес сестрата на убития съобщи, че има подозрения кой може да е убил брат й. Тя обаче отказа да сподели повече, преди да се свърже с полицията.

Първоначалните показания на партньорката на Иван били, че той е заминал да живее в България, но след дълги часове на разпит е признала за извършеното престъпление. Според разследване на в. "Български новини", жената до Иван е от Долна Митрополия и се казва Пенка.  http://www.trud.bg

 


Сходни връзки

Приятел убил и разфасовал Иван в Гърция. Циганката, с която живеела жертвата, помогнала | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди