изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:10 EET
Скандални отровения: Любовница на Бил Клинтън разказа как той шмъркал кокаин заедно с Хилари (ВИДЕО)    
По света Кандидатката за президент на САЩ стръвно искала да си отмъсти на Сали и тя била принудена временно да избяга в Русия

Сали Милър, първа красавица и „Мис Арканзас” се запознава с Бил Клинтън през 1973 година и бързо става медийна секретарка на даващия големи надежди за политическа кариера млад сенатор. Но голямата им любов пламва след 10 години, когато тя вече е разведена, а Бил е губернатор, женен за Хилари Родъм, разказа тази вечер пред НТВ Сали Милър от дома си в Арканзас. 



Тя си припомни и някои скандални епизоди от общуването си с любвеобвилния Бил Клинтън. „Той постоянно носеше със себе си марихуана, обичаше да се напушва и ме агитираше да правя същото. Веднъж дори извади пакетче с кокаин и започна да прави „пътечки” на масичката ми за кафе. Така се надруса, че после дълго време го втрисаше. Не очаквах това от човек, заемащ толкова висок пост”, отбелязва Сали Милър. Същевременно тя си припомня колко хубаво я целувал Бил и винаги срамежливо я питал дали може да я пипне тук и там.

Защо обаче интимните им отношения не прерастват в нещо по-голямо и вместо Хилари в Белия дом да влезе Сали, обяснява американският писател и политолог Робърт Мъроу.

„В един момент Сали Милър става заплаха №1 за Клинтънови, защото знае прекалено много за тях. Тогава чрез терористични заплахи те и дават да разбере, че ако проговори ще бъде убита”, обяснява той. Тогава тя е принудена за известно време да се укрива чак в Русия.

В нашумялата си книга „Войната на Клинтънови срещу жените” Мъроу подробно разказва за сексуалните похождения на Бил и за методите, които съпругата му използва за отстраняването на съперниците си.

Защо обаче Сали Милър решава да проговори едва сега. Причината е, както уверява тя, в амбициите на Хилари да се настани в Овалния кабинет.

„От Бил узнах, че Хилари страда от депресия и заради това постоянно употребява наркотици. Веднъж той ми призна, че заедно шмъркат кокаин. Как може тогава управлението на страната да бъде поверено на тази жена”, възмущава се Сали.  http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Скандални отровения: Любовница на Бил Клинтън разказа как той шмъркал кокаин заедно с Хилари (ВИДЕО) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди