изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 05:52 EEST
ПАЗАЧ НА МЕСАРНИЦА КРАДЕ САЛАМИ И ЗАРЕЖДА РОДСТВЕНИЦИ; ПРОВЕРЯВАТ ПАЗАРИ И МАГАЗИНИ ЗА ДИВОРАСТЯЩИ ЦВЕТЯ    
Новини61-годишен добричлия е задържан от полицията в района на Автогарата около 2.30 часа на 4 март, съобщиха от РДВР. Мъжът е носел голямо количество колбаси и е спипан от полицейски автопатрул на Първо районно управление. При задържането му е направил опит да избяга и да се укрие.

Впоследствие полицаите установили, че саламите са откраднати от фабрика за производство на колбаси, в която задържаният е работел като пазач. От него и при извършения в дома на негови родственици обиск са иззети около 30 килограма колбаси.

***************************
Експерти от РИОСВ - Варна, започват засилени проверки по пазари и магазини за продажба на диворастящи цветя, съобщиха от екоинспекцията. Те ще се извършват по график и ще продължат до края на май. Целта на проверките е преустановяване или недопускане на продажби на диворастящи защитени растения, на зеленина от видове с ограничено разпространение в природата, както и на луковици, коренища и туфи, които са предназначени за засаждане.
НДТ - 7 март 2006 г.
 


Сходни връзки

ПАЗАЧ НА МЕСАРНИЦА КРАДЕ САЛАМИ И ЗАРЕЖДА РОДСТВЕНИЦИ; ПРОВЕРЯВАТ ПАЗАРИ И МАГАЗИНИ ЗА ДИВОРАСТЯЩИ ЦВЕТЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди