изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 22:58 EEST
“Съблечете кл*тора” и още девет пози за страхотен оргазъм (18+)    
Любопитно Готова ли сте за експерименти? Успех! Пробвайте “Ножица” и “Птица”, а може и “Веселата ножица”

1.      Птица
Легни по гръб с хълбоци на ръба на леглото, докато партньорът ти прониква в теб прав. Сложи краката си на раменете му и леко вдигни хълбоците си нагоре. Тази поза осигурява страхотна стимулация на шийката на матката с дълбоко проникване, което ще предизвика страхотен вагинален и маточен оргазъм. По-бавното проникване ще стимулира g-точката ти.

2.      Коитално подреждане
Започнете с мисионерската поза. Когато партньорът ти проникне дълбоко, прибери краката си между неговите. После той ще се повдигне така, че членът му да се притиска и трие в клитора ти. Тази поза е идеална за жени, които предпочитат стимулация на клитора, за да стигнат до оргазъм.

3.      Скиптъра
И двамата можете да изпълните тази поза, но този който е отдолу може би ще се справи по-добре. Направи кръгче с палеца и показалеца си около основата на пениса му. След това дръпни надолу така че да изпънеш кожата на пениса му. Така ще оголиш повече нервни окончания, ще засилиш чувствителността му и ще му помогнеш да задържи ерекцията си по-дълго. Дръж ръката си там, докато прониква в теб.

4.      Кухненското шкафче
Това е една от любимите пози. Разбутайте солниците и салфетките и легни по гръб, но внимавай шкафчето да е солидно и стабилно. Той прониква дълбоко в теб и контролира нещата, докато ти се плъзгаш напред-назад по повърхността.

5.      Ножицата
Тази поза ти позволява да държиш нещата под контрол, за да определяш дълбочината и ъгъла на проникване, както и стимулацията на клитора. Партньорът ти е легнал по гръб с подвити колена, а ти го възседни с един крак до хълбока му, а другият между краката му. Така можеш да се нагласиш как и колко да проникне в теб, контролираш темпото и силата на натиска и триене.

6.      Изправени
Както сте прави, партньорът ти те подхваща и те обляга на стената, или те държи на ръце и прониква в теб. Прегърнати сте здраво, което засилва чувството ви за близост. Не всички двойки са в достатъчно добра физическа форма да пробват тази поза, но ако можете – пробвайте!

7.      Разсъбличане на клитора
Предвид факта, че клиторът е обвит в тъкан, нищо чудно че толкова рядко получава нужната стимулация. Можеш, обаче, да си помогнеш с ръце. Направи V с показалеца и средния пръст и ги насочи към ходилата си. Натисни V-то към венериния си хълм с по един пръст от всяка страна на клитора. После дръпни нагоре и премести кожата с ръка. Това ще разкрие клитора ти и той ще получи нужната ти стимулация.

8.      Разтрисане
Ако ти се иска кратка, но стимулираща почивка от проникването, тази поза е идеална. За целта партньорът ти трябва да се дръпне и да опре върха на пениса си в клитора ти. После да хване пениса си в основата и да го разклати наляво-надясно, така че главата да докосва клитора с всяко движение. Така и двамата ще получите силна стимулация.

9.      Заден вход
Ако партньорът ти обича да му пипаш „задния вход“, можеш да пробваш малко масаж. Протегни се, хвани бузите му и първо ги раздели, после ги прибери една към друга, после ги помести една нагоре друга надолу. Ако му хареса, пробвай и масаж с пръсти.

10.  Веселата ножица
По време на проникването, вдигни крака и накарай партньора си да хване глезените ти с ръце. От там можеш да разтвориш крака, да ги събереш, да се разкрачиш, изобщо да правиш каквото искаш. Благодарение на това, че сухожилията на краката ти стигат чак до таза, тези движения ще предизвикат допълнителна стимулация.

Източник: Flagman.bg

http://bgnews123.com

 


Сходни връзки

“Съблечете кл*тора” и още девет пози за страхотен оргазъм (18+) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.18 секунди