изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 08:54 EEST
АЛБЕНА Е ДОМАКИН НА РЕГИОНАЛНОТО СЪСТЕЗАНИЕ ПО ПРОФЕСИИ    
ТуризъмЗа първи път Конгресният център към Албена Тур е избран за организатор на ежегодното регионално състезание по професии  в туризма, което ще се проведе в периода 13-15 март.
HPIM1751AlbenaHPIM1741HPIM1755

Главен инициатор и координатор на тазгодишното събитие е Професионална гимназия по туризъм „П. К. Яворов" в Добрич. Състезанието се провежда между учениците от 11 и 12 клас на гимназиите по туризъм от цяла Северна България.
Мероприятието включва коктейл за „Добре дошли" и регистрация на журито и участниците, тържествено откриване, състезания в няколко области на „туристическото изкуство", официално награждаване и вечеря.
Най-интересната част от събитието несъмнено ще бъде през втория ден, когато учениците ще се съревновават в няколко категории – „Най-добрър млад готвач", „Най-добър млад сервитьор", „Най-добър млад барман" и „Най-добрът млад хлебар-сладкар".
Напълно в подкрепа на инициативата да се свърже обучението по туризъм с бизнеса и практиката Фламинго Гранд 5* предоставя на разположение на учениците необходимото професионално оборудване и реални условия за провеждане на състезанията.
Като домакини и организатори на това и други събития, обвързани с обучението на нови кадри в туризма, ваканционно селище Албена и Албена Тур доказват за пореден път загрижеността си, но и конкретни действия по актуалния в момента въпрос за привличане на младите хора в този цветен, креативен, разнообразен и вдъхновяващ бранш - туризма. НДТ
Албна / Albena

 


Сходни връзки

АЛБЕНА Е ДОМАКИН НА РЕГИОНАЛНОТО СЪСТЕЗАНИЕ ПО ПРОФЕСИИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди