изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 01:19 EEST
Ани Станева – 6 дисциплини, 6 златни медала    
Спорт Българката Ани Станева спечели шест златни медала от международния турнир по ушу в Хонконг, който е с ранг на световно първенство. Броят на участниците обикновено се движи между 5000 и 8000 души от цял свят. Състезателната програма включва цялото разнообразие от стилове, които надхвърлят хиляда.

Спазвайки традицията, Станева участва в шест различни състезателни дисциплини. Както можеше да се очаква, тя отново се представи блестящо и оправда очакванията, след като завоюва златни медали в шестте дисциплини и събра овациите на публика и специалисти. За нея това участие беше изключително важно, за да може да затвърди и поддържа завоюваните досега позиции на световната арена.

Станева се занимава с китайски бойни изкуства още от много малка под ръководството на своя баща Станчо Станев, който е многократен световен шампион – изключително популярен и уважаван сред специалистите в Китай.


 


Сходни връзки

Ани Станева – 6 дисциплини, 6 златни медала | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.35 секунди