изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 06:05 EET
ХОРОСКОП ЗА 10 МАРТ /видео/    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 10 МАРТ /видео/

ОВЕН - Радост в душата ви ще предизвикват обикновените неща, носещи ви спокойствие и душевен комфорт. Среща с човек, когото не сте виждали от дълго време ще ви поднесе приятна изненада.
ТЕЛЕЦ - Търсете причините за проблемите си във вас самите. Притежавате безспорен потенциал и най-голямата пречка пред вас е колебливостта ви.
БЛИЗНАЦИ - Дава ви се да постигате с лекота всичко, до което се докосвате днес, за да осъзнаете, че можете и трябва да продължите.
РАК - Любовта ви се усмихва, затова е твърде вероятно да пренебрегнете част от професионалните си задължения, за да прекарате времето с човек, който силно ви привлича. И
ЛЪВ - Събитията днес ще ви зареждат с различно настроение, което ще се отразява на работата ви, но не изпадайте в крайности.
ДЕВА - Ако сте планирали нещо, свързано с инвестиции, сега е моментът да го осъществите. Знаете отлично какво трябва да направите, за да постигнете целите си.
ВЕЗНИ - Използвайте предложените ви възможности, каквито и усилия да ви струва това. Лишенията ви ще се компенсират от други придобивки, не по-малко важни за живота ви.
СКОРПИОН - Общуването с делови партньори ще разшири познанията ви и насочи към конкретни цели. Доверявайте се на усещането си за нещата, като не пренебрегвате даденостите.
СТРЕЛЕЦ - Не ви липсва самочувствие и това проличава в качеството на работата ви. Гледайте да сте и изрядни, за да не ви се наложи после да поправяте нещата.
КОЗИРОГ - Целите се високо, но денят не обещава високи резултати. Ще си бъдете повече полезни, ако тихо се съсредоточите върху преките си задължения и по-малко влизате в полезрението на началниците си.
ВОДОЛЕЙ - Не позволявайте конфликти и интриги да развалят деня ви, с търпение и компромисите ще постигнете повече. Работата по общ проект ще ви обогати финансово и духовно.
РИБИ - Интересът към вас расте и ще съумеете да го трансформирате в своя полза. Нещата ви се подреждат благоприятно и скоро ще го забележите.


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 10 МАРТ /видео/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди