изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 21:05 EEST
Докъде се докарахме: Второкласници качват домашно порно в нета    
Общество Деца снимат и гледат еротични видеа в забавачката, 12-годишна прави „тройка“ с две момчета;
Второкласници качват свое домашно порно в интернет. Тенденцията набира все по-голяма скорост, като вече достига застрашителни размери. Това съобщи Ева Жечева, шефка от Агенцията за закрила на детето, която взе участие в заседанието на парламентарната комисия за младежта и спорта, пише "Монитор".


Една от точките беше свързана именно с опасността, която дебне децата в интернет пространството. По думите на Жечева според изготвени доклади децата вече се развивали сексуално на много по-ранна възраст, като границата постоянно се понижавала. В комплект с това, че вече всяко дете има достъп до интернет у дома и през телефона, клиповете ставали все повече.

Проучвания показвали, че у нас 86 процента от детското домашно порно е заснето с уебкамерите от компютрите им вкъщи. Децата, които се виждат на разпространяваните в интернет кадри, са предимно под 15-годишна възраст. Някои от тях са сами на видеата, а други са с партньори. Интересен факт е, че над 90 процента от кадрите били заснети от момичета.

От Националния център за безопасен интернет пък съобщиха, че имали сигнал, в който се казвало, че деца в детската градина се събирали, за да заснемат и гледат порнографски материали. Оказало се, че той е верен. Всичко започнало, след като едно от хлапетата показало порно на телефона си, което събудило интерес и у останалите малчугани.

От Националния център за безопасен интернет попаднали и на видео с невръстно момиче, което прави тройка с две момчета. Децата били на не повече от 12 години. Впоследствие клипчето било използвано, за да се изнудва детето и сексуалните контакти с хлапетата да продължават.

Представители на ГДБОП, които се занимават с компютърните престъпления, свързани с деца, съобщиха, че правят всичко възможно да блокират подобно съдържание в нета. Това ставало обаче със съдействието на интернет доставчиците, които го правели на доброволен принцип. Когато пък ставало дума за клипчета, заснети с цел изнудване от възрастни, тогава неминуемо се стигало и до арести и обвинения. Заловените педофили от ГДБОП, действали у нас, са над 20.

Наблюдавала се и тенденцията чужди педофили да идват в България, да снимат порно с деца и да го разпространяват в цял свят. Вече двама англичани са задържани за тези гнусни престъпления.  http://www.blitz.bg

21 000 гледат се*са с ученичката от Кърджали
Удар под кръста! Плъзна порно клип с кандидатка зА общинска съветничка
ШЕСТОКЛАСНИЧКА ОТ ДОБРИЧ СЕ ЗАСНЕ В ПОРНОКЛИП И ВЛЕЗЕ С НЕГО В ИНТЕРНЕТ
УЧИТЕЛ ОТ СИЛИСТРА РАЗПРОСТРАНЯВА ДЕТСКО ПОРНО
18+ Втори порно клип на адреналинката Яна?
Появи се скандален порно клип на Калина Паскалева
Бургас - меката на порно индустрията?
Прогимназиална учителка от София лъсна в порноклип!
Разследват майка, пуснала порноснимки на дъщерите си във Фейсбук
Бивш вратар се хвали с домашно порно
ВИП-треньорът: Порното ми е грешка на младостта
Огромна порно колекция в бърлога с басейн и джакузи на пловдивски наркокрале
Курникова имала цял сейф с домашното си порно
Да не остане по-назад, и Дебора вади порно клип
Порно с двойничка на Черната Златка
Валери и Николета болезнено откровени за порното, сватбата и бебето
Секс-видеото на адреналинката Яна качено в най-големия порно-сайт в света
“Домашното порно" на Валери и Николета събра 20 000
И Мария в домашно порно
И Дорис Дилова в домашно порно!
Палавата Виктория Петрова има домашно порно?
Ким Кардашян с ново домашно порно (18+)
 


Сходни връзки

Докъде се докарахме: Второкласници качват домашно порно в нета | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Докъде се докарахме: Второкласници качват домашно порно в нета
Автор: Anonymous да 2016-03-10 @ 08:28 EET
Имаме интересен обществен феномен  - на 15 почти без изключения всички с опит в секса (разбира се не сериозен в тесния смисъл на думата), а като набият някой млад мъж на 20-25 и всички викат "момчето"...

Колкото до тия деца, на тях просто им е скучно. Ако имат интересни полезни занимания, няма да им дойде на ум да се барат по репродукционните органи. Но нали цялото ни общество се държи като крадливи цигани и ощипани циганки, децата и те я карат по най-малкото съпротивление. Да се надяваме, че като пораснат на 40 години вече ще имат друг акъл... :)




Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди