изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:27 EEST
ТАЛАНТЛИВИ ДЕЦА ЩЕ ПЕЯТ И ТАНЦУВАТ В ПОДКРЕПА НА АЛЕКС    
Общество Благотворителен концерт "Песента носи надежда" ще се проведе на 17 март от 18 часа в общински младежки център "Захари Стоянов". Той е организиран по инициатива на фондация „Малки Ангели“. Средствата от концерта са в подкрепа лечението на 11-годишният Александър Галинов Гешев, който страда от остра миелоидна левкемия. Както НДТ писа, в момента момчето е на лечение в клиника във Фрайбург, Германия.

В благотворителния концерт ще вземат участие различни танцови и вокални състави от града ни - младите таланти от училището по изкуства СОУ „Свети Климент Охридски“, деца от зонална танцова организация "Алексия", Школата за класически балет към арт-център "Палитра", детска вокална  група “Златно зрънце“, солисти от сдружение "Ръка за таланта“ и много други певци и танцьори от Добрич - Рая, Вики, Матей и Краси, Румяна, Габи и Нели Грегъри, Диана, Милена, Ивелина Колева, Пламена и Галя, Георги, Стефани. Цената на билета е 5 лева, всеки, който желае да дари повече, ще има възможност да го направи в дарителска кутия или може да се свърже с фондация „Малки Ангели”.
Билети могат да се закупят в офиса на фондация "Малки ангели" и на място преди концерта. НДТ
 


Сходни връзки

ТАЛАНТЛИВИ ДЕЦА ЩЕ ПЕЯТ И ТАНЦУВАТ В ПОДКРЕПА НА АЛЕКС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди