изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 00:25 EEST
НАКАЗАНИЕТО НА ШАРАПОВА МОЖЕ ДА Е САМО 4 МЕСЕЦА    
СпортМария Шарапова може да получи наказание от 4 до 6 месеца отстраняване от корта, пише руският вестник "Известия". Според изданието бившата номер 1 в света дори има шанс да участва на Олимпиадата в Рио през лятото.

Вестникът се позовава на информация на източник от ITF (Международната тенис федерация). Според него, след като бъдат взети под внимание всички обстоятелства по случая, определената санкция няма да бъде по-дълга от половин година.
Въпреки изказването на Световната антидопингова агенция (WADA) Крейг Рийди, че наказанието трябва да е една година, агенцията се занимава само с провеждането и анализирането на допинг проби. Наказанията се определят от международните и местните федерации, а през последните 20 години отстранявания за повече години са налагани само при най-тежките случаи и наличие на кокаин или нандролон.
Според руската медия от ITF ще вземат предвид репутацията на тенисистката и нейната стойност във финансов аспект. Признанието й на официална пресконференция също ще бъде в нейна полза. Ако получи четири месеца, тя ще може да участва на Олимпиада, а при шестмесечно наказание тя ще пропусне игрите в Рио.


 


Сходни връзки

НАКАЗАНИЕТО НА ШАРАПОВА МОЖЕ ДА Е САМО 4 МЕСЕЦА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди