изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:13 EET
Истерията с цените на горивата довeде до тежка катастрофа във Варна!    
Новини Истерията с цените на горивата и трескавото търсене на бензиностанции с най-евтино гориво, станаха причина за тежка катастрофа във Варна. Едно поглеждане от страна на 81-годишен мъж към табелата на бензиностанция и за миг отклоняване на вниманието му от пътя, доведе до пътния инцидент и го докара до прединфарктно състояние. Възрастният шофьор седял зад волана на своя „Ситроен“ и пътувал по булевард „Kняз Борис I“ в посoка центъра на Варна.

Минавайки покрай „Пикадили парк“ човекът се загледал към табелата с цените на близката бензиностанция и се разсеял. Миг по-късно се забил с висока скорост в „КИА“ на „Пътна сигнализация“. Пикапът бил спрял на пътен участък ограден с конуси, където се извършвали дейности по поставяне маркировка. Вследствие на удара „Ситроен“-ът на възрастния човек е буквално съсипан.
От ОД на МВР във Варна обясниха, че инцидентът е станал към 9,30 часа и потвърдиха, че причината е разсейване на водача на „Ситроен“-а. При сблъска той е пострадал леко – има прорезна рана на едната ръка.



Доста по-тежко всъщност е преживял възрастният мъж тази катастрофа, разказаха пред БЛИЦ очевидци: „Човекът лежеше на задната седалка. Беше в абсолютен шок! Жена му дойде по едно време. Беше много разстроена и тя. Само каза: „Какво ще правим? Дали ще ни обезщетят по някакъв начин?“. А мъжът й отговори: „Ще обезщетят… Ама не нас, а другите хора - защото нали аз съм виновен…“. И каза, че се загледал в табелата на бензиностанцията, за да види цените на горивата. Беше готов да се разплаче, беше много тъжно…“, обяснява пред наш репортер очевидец на действително тъжната история, част от родната действителност.
По думите на свидетели на катастрофата, „Ситроен“-ът на 81-годишния варненец е годен само за скрап. Тепърва той ще трябва да заделя от мижавите си средства за нов автомобил и чак след това да тръгне да си брои стотинките и да обикаля за евтино гориво. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Истерията с цените на горивата довeде до тежка катастрофа във Варна! | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Истерията с цените на горивата довeде до тежка катастрофа във Варна!
Автор: Anonymous да 2016-03-11 @ 10:03 EET
На 81 год.да шофираш не е ли много рисковано?

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди