изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:10 EET
ХОРОСКОП ЗА 11 МАРТ /ВИДЕО/    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 11 МАРТ /ВИДЕО/


ОВЕН - Неразбориите в живота ви ще отпаднат и отстъпят място на подреденост и повече уют. Вниманието ви ще е привлечено от личност, връзката с която ще обсеби мислите, чувствата и времето ви.
ТЕЛЕЦ - Бизнес делата ви днес се развиват в желаната от вас насока. Радвате се на добри позиции, от които имате възможност да действате много по-свободно.
БЛИЗНАЦИ - Работете, като не разпилявате енергията си в странични въпроси. Доверете се на хора, с които имате общи интереси, по-лесно ще ви бъде да споделите идеите си.
РАК - Всичко, което сте планували, очаквайте да се случи. Успехът ще ви съпътства. Само не бъдете щедри на обещания, нито пък очаквайте такива от другите.
ЛЪВ - Очаква ви ден, изпълнен с динамика и добро настроение. Успявате да се справите успешно с въпрос, който е бил пречка досега да продължите напред.
ДЕВА - С намерение сте да приключите започнатото и няма да позволите на нищо и никой да ви разколебае. Вие си знаете какво ще ви струва, но също и целта, която преследвате.

ВЕЗНИ - Задълбочават се взаимоотношения с партньора ви и това ще повлияе отлично на вашата активност. Запазете отговорността си към другите и ще се радвате на подкрепата им.
СКОРПИОН - Няма място за притеснения, запазете присъствие на духа и не предизвиквайте с нищо събитията. Приключете делата си защото ви очакват други занимания, различни от служебните.
СТРЕЛЕЦ - Мнозина от вас ще се съсредоточат върху работата си. Налага се да изясните много неща преди да предприемете каквото и да било.
КОЗИРОГ - Работата ви днес едва ли ще ви изненада с нещо, тъй като делата ви се развиват по планирания начин. Заемате се с нещо, което може да изненада колегите ви, но всъщност ще ви донесе много положителни неща.
ВОДОЛЕЙ - Не пренебрегвайте нечие внимание към вас, това сега може и да не ви вълнува особено, но обстоятелствата ще ви принудят да се съобразявате.
РИБИ - Днес представителите на знака впечатляват околните с решителност и смели действия. Уверени сте в правотата на идеите си и считате че те са единствения път към успеха ви.




Amy Lepard Love Is A Compromise превод


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 11 МАРТ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди