изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:16 EET
Злите демони на зодиите    
Хороскоп

Злите демони на зодиите



Овен

Обладани от бесове

Нали се сещате, че това е зодията на Адолф Хитлер. Тъмната им страна се проявява, когато не са съзрели емоционално. Тогава имат склонност да прекаляват - и във веселбите, и в сцените на ревност, и в пристъпите на бяс. Така че най-често Овните са обладани от бесове. За да проверите дали е така, дискретно ги попитайте дали получават главоболие, когато чуят църковни камбани, и имат ли системни болки в цялото тяло и лошо самочувствие. Ако познатият ви Овен е започнал наскоро да пие или да играе хазарт, работата е ясна.

Телец

Яхат ги шеду

Изобразяват халдейските божества шеду - демоните на бурята, като крилати бикове. Колко точно казано за Телците! Разгневят ли се, те хем летят на крилете на отмъщението, хем са като разбеснели се луди крави, хем носят мрак и ужас като небето пред градушка. Според Еврейската енциклопедия шеду пазят дворците от вражески набези, както Телецът пази дома си от чуждо посегателство. Обвиняват го също в мързел, меркантилност, чревоугодничество, снобизъм и липса на одухотвореност. Всъщност хората, които не разбират Телците, твърдят, че са досадници от класа.

Близнаци

Баща им е Имир

Поради странната си разнолика природа Близнаците май са изчадия на преродения Имир. В скандинавската митология той е прабожество, родено от отровата на ледената река Еливагар и расло в първичната пустош Гинунгагап. От мишниците на ледения великан се пръкнали мъж и жена, а от миризливите му крака - шестглаво чудовище. Ако попитате който и да е редови Близнак дали е раждал скоро неща с мишниците или краката си, той веднага ще отрече. (Понеже Близнаците са двулични.) Наричат ги повърхностни всезнайковци с нулев такт, на които не може да се разчита. Чудно защо така?

Рак

Защитникът Ламасу

То е ни риба, ни рак, изобразяват го като крилато човеко-говедо-лъв, често от женски пол - май е роднина на грифоните и сфинксовете. Ламасу/Аспасу е асирийско божество - закрилник на слабите и онеправданите, и очевидно се е вселило в представителите на зодиакалния знак Рак, които са винаги нащрек за пребити, крастави и гладни хора и животинки, нуждаещи се от грижа и закрила. Не се знае дали Ламасу са били и така изпълнени с мирова скръб, толкова черногледи, сантиментални, прилепчиви и свръхчувствителни като наследниците си, родени под знака на Рака.

Лъв

Шарур -размазвачът

Летящият лъв Шарур е “размазвачът на хиляди” - той е оръжието и митичният символ на шумерския бог на войната и лова Нинутра. Макар че може да говори, когато не е лъв, Шарур заема формата на боздуган. За да се уверите, че Лъвът наистина е оживял Шарур в човешка кожа, ще ви припомним само, че Барак Обама е роден под този знак. Божието оръжие е арогантно, сприхаво, отмъстително и гневливо. Когато се развилнее, може да нанесе мащабни поражения. Но ако не получи одобрение от Нинутра, се свива на кравай и ближе жално опашка.

Дева

Чудовищният Асаг

Девата е знакът, под който е родена д-р Куин Лечителката. Девите знаят много за храните, природата, билките и целебните им свойства. Изглеждат симпатични и чаровни, но яхнат ли метлата, се преобразяват в Асаг – демона, носител на всички болести, зарази и отрови. Шумерският демон Асаг е олицетворение на злото, тъй ужасен, че от самото му присъствие рибите се сваряват живи в реките. Мирновременната Дева се отличава най-вече с това, че е суетлива, придирчива, заядлива и цинична. Но това не я прави изверг, а обикновен дразнител.

Везни

Якша - добра, но не съвсем

Якшата е природен дух или фея, която понякога е бяла и добра, но в други случаи дебне от засада в горските сенки, за да хване и разкъса с ненаситната си паст заблудените пътници. Якшите са пазители на земните съкровища. Описани са в хиндуистки и будистки текстове, а днешното им проявление са сребролюбивите Везни. Увиснали в небитието, Везните точно като якши се люшкат между доброто и злото. Те са също така и суетни, самовлюбени и неудържими флиртаджии, но това е просто човешката страна на представителите на знака.

Скорпион

Обикновен зъл дух

Отмъстителни и страховити социопати, те сякаш четат мисли и имат скрито познание за отвъдното. Скорпионите са страшни за останалите хора, които очакват всеки момент да усетят как ги жегва отровата на скорпионското жило. Всъщност родените под този злокобен знак са най-обикновени зли духове, които съществуват предимно, за да дразнят околните. Астролозите винаги ни съветват да избягваме Скорпионите. Попаднали под влиянието им, хората са обзети от нечестиви мисли, перверзии и скоро животът им се превръща в същински кошмар.

Стрелец

Змията Уктена

Кое е общото между Майли Сайръс, Бритни Спиърс и Ники Минаж, освен че се държат като кухи лейки? Точно така - и трите са родени под знака на Стрелеца. Заради външното им проявление никой не може да заподозре, че Стрелецът е обладан от духа на Великата рогата и крилата змия Уктена. Според митологията на чероките на челото й блести грамаден диамант, който озарява миналото и бъдещето, така че Уктена е един вид ясновидка. Тя също така си пада малко въздухарско вълшебно същество, защото била създадена, за да изяде слънцето, а не успяла. Нещо като Майли, Бритни и Ники...

Козирог

Великият дух

Той знае всичко по-добре от всички. Държи да управлява и да направлява. И с право - нали е създател на Земята, Слънцето и всичко, що ходи, лази и лети. Вездесъщ и всемогъщ, Великият дух е отдал капчица божественост и на своето отроче, Козирога. Като същински разглезен Божи син Козирогът е твърдоглав, упорит, отмъстителен и своенравен. В съответствие с описанието на Отца си Козирогът е “дребният дух, който живее над всички останали”. И добре че от високото всичко се вижда, защото козелът си няма и капка въображение да запълни празнините.

Водолей

Света вода ненапита

Не е точно дух или демон това, което характеризира рационалния Водолей. Те преминават през Земята, без въобще да я докоснат с крака. Известно е, че Водолеите, както и принцесите не посещават тоалетната, защото са твърде възвишени. Родените под Водолея са със сложна и объркана природа - те са въздушен знак с дървена глава, който в същото време е света вода ненапита. Не си дават сметка, че светата вода обикновено е най-прозаична чешмяна, която попът е прекадил с тамян и прекръстил със сребърен кръст, овързан в китка здравец.

Риби

Алп-лухра, гладницата

Нагнезди ли се в теб лакомият дух Алп-лухра, не можеш да се отървеш, докато не те изсмуче, твърди ирландската митология. Алп-лухра дебне край потоците за задремали хора. Превръща се в жаба и скача в отворената им уста. А след това се храни от силата на храната, която човекът поглъща. Такива са и Рибите - идеалният паразит. Не разбираш как ти влизат под кожата, изсмукват жизнените ти сили, а ти дори се радваш, че слабееш. Обсебят ли те, те заливат с емоционалните си отпадъци - по цял ден ридаят, пишат стихове и плетат венци от маргаритки. http://www.trud.bg

5-те зодии, които природата е надарила най-щедро, та чак е прекалила

Фобиите на зодиите

Кое е вашето вино, според зодиака

Зодиите в офиса

Каква зла жена си, според зодията

КАКВА ПТИЦА СТЕ СПОРЕД МЕСЕЦА НА РАЖДАНЕ

Вижте какво ви носи 2016 година според личното число

Най-похотливите зодии

Еротичен хороскоп води през страстите човешки

Зодиите: Ще забогатеете ли през 2016 година?

Египетски хороскоп показва каква сте, според датата на раждане

Ароматите по китайския хороскоп

Секс хороскоп /18+/

Годишен хороскоп 2016: Какво ни предстои през 2016-а в здравословен план, в кариерата и в любовта

2016 - ГОДИНАТА НА ЧЕРВЕНАТА ОГНЕНА МАЙМУНА

Цветът на вашата аура според нумерологията

Стихиен хороскоп за 2016-а: земни зодии

Финансов хороскоп: Ще имате ли пари през 2016 г

КАКВА ЩЕ Е 2016-А? ХОРОСКОП ЗА ВСИЧКИ ЗОДИИ

ЛЮБОВЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2016 г.

КИТАЙСКИ ХОРОСКОП 2016

КАКЪВ Е СЕКСЪТ С ЖЕНА ОТ 12-ТЕ ЗОДИИ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА 2016 ГОДИНА

Най-ревнивите жени според зодията

ПОДРОБЕН ХОРОСКОП ЗА 2016 ГОДИНА ПО ЗОДИИ

Как зодиакалните знаци преживяват махмурлука?

Как ревнуват различните зодиакални знаци

Доказано е представителите на коя зодия са с най-труден характер

Уникална класация на зодиите! Вижте кои представители са най-красиви, най-сексуални и най-коварни!

Китайската зодия разкрива с какво най-много омайваш мъжете

Как всяка зодия реагира при скандал?

Пълен любовен хороскоп 2015

Какъв символ е твоето име и какво разкрива той за теб

Как се съблазнява жена според зодията й

Ерогенните зони на зодиакалните знаци

Зодиите, които трябва да стоят далеч една от друга в любовта!

Как реагират зодиите, когато са на зор

Какъв престъпник си според зодията?

Мъжете от кои зодии да избягваме

Еротичен хороскоп за жени

Сексуален хороскоп за жени

От коя зодия са държавите

Къде отива богатството според зодиака?

Как зодиите пазят тайна

Коя зодия са най-големи мазохисти?

Цвете за мирисане според зодията

Как да елиминираш съперницата си

Зодиите: Каква нечиста сила сте?

Флирт според зодията – как го правят мъжете

От какво се възбуждат различните зодии?

Коя е вашата зодия според тракийския хороскоп?

Коя зодия е обречена на слава?

4-те зодии, които най-трудно намират любов

Кои зодии вярват в зодиите?

Поучителни приказки за зодиите

Флирт според зодията – как го правят мъжете

Уникално точно! Японски хороскоп разкрива истинския ви характер

Зодиите: Какво ви чака през лятото?

Зодиите: Грозната истина, която всички крият от вас

12 дръзки зодиакални портрета, които трябва да видиш!

Какви комплекси тормозят зодиите?

Коя зодия каква кола заслужава

КОИ СА НАЙ-ЛОШИТЕ ЧЕРТИ В ХАРАКТЕРА НА ВСЯКА ЗОДИЯ

Кои са най-изкушаващите жени според зодията

Коя зодия е най-сексапилна, коя е най-вярна, коя е най-коварна. И коя никога не забравяш!

Хороскоп на флирта - коя зодия си пада по теб

Кои зодии ще са най-големите късметлии през 2015-та

Кои зодии са за връзване

Любовни съчетания според зодията

Кои са най-престъпните зодиакални знаци?

Зодиите: Колко е голяма най-голямата кифла?

Кое сладко изкушение си според зодията?

Tибетската зодия показва характера, идеалния партньор и миналите ни животи

Защо другите зодии ви отбягват

Коя зодия как ви забива нож в гърба

Коя зодия как ще се освини по Коледа?

2015: Китайски хороскоп за годината на синята дървена коза (овца)

Каква е вашата японска зодия?

Въздушните зодии са най-упорити

Как ревнуват мъжете от различните зодии

Кои зодии са най-лоши политици

Шеф според зодиакалния знак

Как зодиите може да сбъднат желанията си

Какви приятели са зодиите?

Връзката между зодии и болести

Какъв цвят жена си ти според рождения ти ден? И какво казва той за теб?

Зодии, подходящи за авантюра и сериозна връзка

Забавен хороскоп: ето как реагират зодиите към смъртта

Кой е идеалният мъж според зодията ви?

Как се целуват зодиите?

Зодиите, които никога няма да са щастливи заедно

Женските кусури според зодията

Зодиите: Вижте ги как въртят метлата

Зодиите: Как разбираш, че са влюбени?

КАК СТАРЕЕМ СПОРЕД ЗОДИЯТА СИ

Интимен хороскоп – най-успешните зодии в любовта

Сексуален хороскоп: Какви любовници са

Как се шегуват зодиите?

Кое докарва до нервен срив и истерия зодиите

Как целуват мъжете от 12-те зодии

Вкусовете се определят от зодията

Какъв си ти: Донор или вампир?

Сексуалните фетиши на отделните зодиакални знаци

Уникален любовен хороскоп! Кои са най-верните зодии?

Зодиите са плодородни или ялови

Коя зодия в какво е НАЙ

Как лъжат зодиите

Зодията определя какви сте в секса

Зодиите и храните

Най-лошите любовни комбинации според зодиака

Кои са най-големите домошари в зодиака?

Какъв е секс стилът ви според зодията?

Кои са най-тежките характери сред зодиите? Вижте уникален топ 5!

Кои жени са най-апетитни според зодията

Мъж изготви уникален хороскоп: Всички жени са змии - вижте коя е вашата!

Китайски оракул: За траките конят е цар

Китайски оракул: Сбогом, Змия, иде Конят! Край на заговорите

Вижте каква ще е Годината на коня за различните зодии

Кое цвете сте според зодията?

България е зодия Телец

ЖЕНИ - МЕЧТАЙТЕ! КОНЯТ В ГАЛОП ЩЕ РАБОТИ ЗА ВАС!...

Да се родиш в Годината на Коня

Пророчество на Слава Севрюкова: Прероденият Давид ще спаси България! През 2017 г. идва жена-управник!

Вярност и любов според индивидуалния знак

Каква жена си според деня, в който си родена?

Най-дразнещите черти на отделните зодии

Според датата на раждане и любовните предпочитания!

Какви са любовните ви афери на работното място според зодиакалния знак?

Вярност и любов според индивидуалния знак

Как да уловиш мъжа на мечтите си

Изберете си мъж според календара

Кой спорт ви отива според зодията?

Зодиите на родителите "бележат" детето

Какви пиячи сте според зодията?

Как се дър­жат пред­с­та­ви­те­ли­те на раз­лич­ни­те зо­ди­а­кал­ни зна­ци в клас­на­та стая

Талисманите на любовта

Каква жена си според хороскопа на келтите?

Зодиите на родителите "бележат" детето

Египетски хороскоп

И МИГЪТ НА СРЕЩАТА СИ ИМА ЗОДИЯ

ХОРОСКОП ЗА ЖЕНИ. КАКЪВ Е ТОЙ СПОРЕД ЗОДИАКА

ИНДИАНСКА АСТРОЛОГИЯ

Тибетски хороскоп

ПРИНЦИПИ НА КИТАЙСКИЯ ЗОДИАК

АСТРОНОМИЯ НА ПРАБЪЛГАРИТЕ

Митологичен хороскоп

Какъв си според календара на маите

Хумористичен Китайски Хороскоп

КИТАЙСКИ ХОРОСКОП

АЛКОХОЛЕН ЗОДИАК

Нейното бельо според зодията

Зодиите не били тези, за които ги мислим

Сексуалните тайни на жените според зодията

КАК СЕ СВАЛЯ ЖЕНА СПОРЕД ЗОДИЯТА Й?

ТОП 5 на зодиите, които изневеряват най-често

Как изневеряват мъжете според зодията си? /ВИДЕО/

Кои зодии са най-лошите шофьори?

Диета под знака на Зодиака

КОЯ ЗОДИЯ КАК ОПРЕДЕЛЯ ИДЕАЛА НА МЪЖА ЗА ЖЕНА

Каква сте в любовната игра според зодията

Коя година посрещаме - 2011-а, 2013-а или 2024-а?

Какви са сексуалните тайни на жените според зодиака?

Какво казват след секс различните представители на зодиака

Как правят секс различните зодии?

Зодията влияе на химията и секса

Mоже ли датата на раждане определя характера?

НОВА ГОДИНА И КАЛЕНДАРИТЕ

ВЛЕЗТЕ ВЪВ ФЕЙСБУК-ГРУПА "ДОБРУДЖАНЦИ"

 


Сходни връзки

Злите демони на зодиите | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди