изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 17:56 EEST
ХОРОСКОП ЗА 14 МАРТ /ВИДЕО/    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 14 МАРТ /ВИДЕО/


ОВЕН - Днес имате възможността да дадете почивка на натоварената си напоследък нервна система. Някои от вас ще предприемат кратка екскурзия.
ТЕЛЕЦ - Без колебание ще свършите нещата, които ще са ви нужни, за да продължите започнатото.
БЛИЗНАЦИ - Денят е за почивка. Със семейството, сред природата или уединени вие ще изберете как, но задължително релаксирайте. Бъдете великодушни към близките си.
РАК - Мислите ви са свързани с предстоящо събитие, за което сте положили немалко усилия. Заслугата ви за успеха му ще е голяма и това ще се отбележи от всички.
ЛЪВ - Необходимо е да съхраните енергията си за по-дълго време, затова не пропускайте да се разтоварите между различните ангажименти, макар и с нещо дребно.
ДЕВА - Не щадете усилията си и ще успеете да се справите с проблем, който отдавна стои на дневен ред. Проучете добре възможностите си в област, която има какво да ви предложи.
ВЕЗНИ - Противно на очакванията ви днес, нещо което сте считали да неосъществимо ще се окаже преодолимо и то в рамките на днешния ден.
СКОРПИОН - Както и досега, ще отделите време за анализ на последните развития в живота си и ще набележите мерки за отстраняване на онези неща, които считате за препятствия пред себе си.
СТРЕЛЕЦ - Ще ви се даде да реализирате идеи, свързани с подобряване интериора на дома. Не позволявайте на дребните неща да попречат на работата ви, намерете решение и продължете.
КОЗИРОГ - Мнозина от вас са обхванати от апатия и нежелание за каквото и да било. Колкото и да не ви се вярва, ако поемете риска и се захванете с по-амбициозни задачи ще успеете.
ВОДОЛЕЙ - Ще направите каквото е нужно, за да постигнете желаните от вас неща. Но не прекалявайте в стремежа си да сте на върха на всяка цена.
РИБИ - Нуждата от спокойствие и възстановяване на силите ще ви накара да оставите всичко на собствен ход и да релаксирате. Близостта на природата ще ви зареди с енергия, както и да се забавлявате на воля.



Рейнбоу - Улови дъгата (BG subs) - HD


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 14 МАРТ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди