изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 03:03 EEST
ЧЕТИРИМА ПЕДАГОЗИ ОТ ДОБРИЧКО – С ОТЛИЧИЯ ЗА ИЗВЪНУЧИЛИЩТА ДЕЙНОСТ    
ОбразованиеЧетирима учители от Добричка област са отличени в IX Конкурс за специалисти, работещи в извънкласни и извънучилищни дейности, писмена част, който се организира от фестивална програма „Приятели на България”. Трета награда на програмата печели Мария Кирилова Георгиева, старши учител, ЕГ „Гео Милев” в Добрич. Нейната писмена разработка е на тема „Развиване на творчество, креативност и естетичност в извънкласна форма по графичен дизайн”. Наградите на отличените ще бъдат връчени през месец април в Министерството на образованието и науката.

Програма „Приятели на България” удостоява с грамоти за участие и достойно представяне и трима учители от общински детски комплекс „Малкият принц” в Тервел. Това са Росица Георгиева Стратиева, ръководител на КАФК "Наследници на Орфей", за разработката й „Театърът - забава и училище”, Виолета Русева Янкова, старши учител – за „Народните обичаи, обреди и вярвания в Община Тервел, пресъздадени от децата в Школата по изобразително и приложно изкуство”, и Стойка Жекова Маринова, ръководител на клуб – за „По следите на един паметник”. Грамотите им ще им бъдат връчени от Регионалния инспекторат по образованието в Добрич.
Надпреварата продължава на 25 и 26 март с практическата част на конкурса - "Ден на таланта". НДТ


 


Сходни връзки

ЧЕТИРИМА ПЕДАГОЗИ ОТ ДОБРИЧКО – С ОТЛИЧИЯ ЗА ИЗВЪНУЧИЛИЩТА ДЕЙНОСТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди