изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 07:30 EEST
НАТФИЗ КАНИ ДОБРИЧ ДА ПОДКРЕПИ КАМПАНИЯТА „УЧИ В БЪЛГАРИЯ, ЗАВЛАДЕЙ СВЕТА!“    
КултураУчилища и организации от Добрич да подкрепят кампанията на НАТФИЗ „Кр. Сарафов“ за популяризиране на професионалното образование в България и превантивното овладяване на интелектуалната миграция на младите българи - „Учи в България, завладей света!“ призовават организаторите.

Преподаватели и възпитаници на Академията застанаха с лицата и авторитета си в кампанията, за да опровергаят недоверието в българското образование. Проектът стартира почти едновременно в 12-ет различни града с национално турне: Благоевград, Димитровград, Хасково, Кърджали, Смолян, Добрич, Шумен, Търговище, Русе, Стара Загора, Сливен и Кюстендил. Освен с дипломните спектакли и филми на връстниците си, младите жители на градовете, ще се срещнат с водещи преподаватели на Академията, които ще ги запознаят със специалностите, условията на европейска мобилност, подготовката и реда за кандидатстване през учебната 2016/2017 година. Безплатните, напълно открити за местните общности консултации се подпомагат от общинските структури и театрите на градовете.
На 15 март, на сцената на Драматичен театър „Йордан Йовков“, класът на проф. Снежина Танковска - „Актьорство за драматичен театър“, ще представи „Любов и информация“ от Керил Чърчил.
На 16 март, между 9.00 и 12.00 часа, в същото пространство, преподаватели от всички специалности на НАТФИЗ, ще очакват срещата си с бъдещите студенти-първокурсници.
 НАТФИЗ „Кр. Сарафов“ вече изказва публична благодарност на всяка структура, организация и частно лице, които застанат в подкрепа на инициативата. В края на кампанията, ще бъде публикуван пълен списък с всички оказали помощ, както и документален запис на срещите и реакциите в различните градове на страната.
„Учи в България, завладей света!“ е социален експеримент, който публично ще отрази, какви и достатъчни ли са ресурсите ни на съвременно общество и готови ли сме да се обединим около каузата да осигурим достойно бъдеще в България за децата си. НДТ


 


Сходни връзки

НАТФИЗ КАНИ ДОБРИЧ ДА ПОДКРЕПИ КАМПАНИЯТА „УЧИ В БЪЛГАРИЯ, ЗАВЛАДЕЙ СВЕТА!“ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди