изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 04:57 EEST
УЧИТЕЛКА ОТ ЦДГ „ПЪРВИ ЮНИ” В ДОБРИЧ ИМА СПЕШНА НУЖДА ОТ ПОМОЩ ЗА ЛЕЧЕНИЕ    
Общество Директорът на целодневна детска градина № 17 „Първи юни” в Добрич Валентина Русева разпространи в социалните мрежи гореща молба за помощ. В нея тя пише: ”Скъпи родители и общественост на Добрич и България, Имаме нужда от вашата помощ и подкрепа!

Една от нашите учителки - Нора Живкова Иванова е в критично здравословно състояние и е необходимо незабавно да й се направи операция. За целта са необходими финансови средства. Молим, помогнете!!!
Всички, които познават Нора знаят, че тя е прекрасен, интелигентен и добър човек и учител. Тя е само на 33 години! Животът е пред нея! А тя определено има какво да даде, както безрезервно и всеотдайно го е правила досега. Десетки малки деца са се радвали на ласките й, на милото й добронамереното отношение. Десетки родители знаят Нора Иванова и са благодарни за майчинското й отношение към собствените им деца. Благодарение на Нора нашата детска градина можа да осъществи пет международни проекта, тъй като точно тя беше човека, който осъществяваше връзките и поддържаше взаимоотношенията на английски език с партньорите ни от цяла Европа. Няма колежка в детската градина, която не обича Нора точно защото е изключително отзивчив, добър и мил човек. Тя страшно ни липсва.
Не искаме болестта да ни я отнеме. Молим, помогнете да съберем пари за нейната операция! Предварително ви благодарим! Вярваме в добрите хора и знаем, че заедно можем да помогнем!!!”, пише още директорът на детското заведение.
Желаещите да помогнат за лечението на младата учителка могат да го направят на откритата банкова сметка:
Общинска банка АД клон Добрич
IBAN: BG 88 SOMB 9130 10 60327501
BIC: SOMBBGSF
ТИТУЛЯР НА СМЕТКАТА: Емилия Денчева Маринова - Иванова
Основание на превода: дарение за Нора Живкова Иванова


 


Сходни връзки

УЧИТЕЛКА ОТ ЦДГ „ПЪРВИ ЮНИ” В ДОБРИЧ ИМА СПЕШНА НУЖДА ОТ ПОМОЩ ЗА ЛЕЧЕНИЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди