изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 04:19 EEST
Ще глобяват вандалите в градския парк    
НовиниПрез изминалата седмица Община Добрич е получила доста жалби във връзка със състоянието на градския парк и ремонтните дейности, които се извършиха и последващото стопанисване, съобщи кметът Йордан Йорданов.


"Градският парк е приет с протокол, но в момента има нередности, които трябва да бъдат „изчистени“. Давам пример – има немонтирани осветителни тела на игрищата, има настилки на площадките, дефектите на които трябва да се отстранят. Имаме уверението на фирмата, че в най-кратки срокове, стига времето да позволява, тези проблеми ще бъдат отстранени. Това е причината, заради която аз не съм подписал удостоверение за добре изпълнена работа. Заедно с тези жалби, които получихме през последните седмици, бяхме свидетели на вандалски прояви в градския парк – имаше пейки в езерото и други такива. Искам да уверя, че всеки един хванат на място, проявяващ такива вандалски прояви, ще бъде санкциониран с най-строгите наредби на общината. В т.ч. сме провели разговори с полицията, с охранителната фирма, да са малко по-активни и да не се позволява рушене на това, което е постигнато до момента. Ние говорим за надграждане, първо идва на дневен ред опазване на това, което сме изградили, а впоследствие – за надграждане", каза кметът.
Глобите за вандалите, според общинската наредба №1, са от 100 до 300 лева.
 


Сходни връзки

Ще глобяват вандалите в градския парк | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди