изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:31 EEST
Канят гражданите на среща за саниране    
НовиниЕдин от най-важните проекти, с които Община Добрич ще кандидатства,ме, е „Енергийна ефективност в административните и жилищни сгради“.


Вече на сайта на общината е обявена покана към гражданите на Добрич във връзка с информационната среща, която ще се проведе на 18 март в 18 часа.
Целта е гражданите да бъдат запознати с реда, условията, начина, по който ще се кандидатства. Община Добрич е бенефициент, но реалните ползватели на средствата от ЕС ще бъдат самите граждани, като обектите на интервенция са техните жилища. "Необходима ни е тяхната изключителна подкрепа и съдействие. Колегите юристи са готови да дадат максимална информация и да помогнат как точно да се случат общите събрания на етажната собственост, как да се подадат, за да могат да се регистрират те за целите на оперативна програма „Региони в растеж“. В тази връзка да апелирам да дойдат задължително упрравителите или живущите в тези квартали, които ще ни помогнат да постигнем максималния ефект  от програмата с оглед цялостното изпълнение на интегрирания план за градско възстановяване и развитие. Това са  жк Дружба бл. 56, жк „Балик“ , бл. 38, 23, 26, 63, 10, 8, ул. „Каменица“ бл. 8 вече са си подали документите, ул. „Димитър Ковачев“, бл. 46, ул. „Орфей“ 20, жк „Строител“ бл. 65 и 67. Ако имаме включени в проектното си предложение тези обекти на интервенция, ще постигнем по-висок индикатор след това за оценка на цялата инвестиционна програма. Бюджетът е 3 750 490 лева, в които са включени всички разходи по изпълнение и крайно приключване на санирането на блоковете", обясни зам.-кметът Росица Йорданова.
 


Сходни връзки

Канят гражданите на среща за саниране | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.75 секунди