изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 14:16 EEST
Русенка се натъкна на най-зловещото нещо в живота си край хижа "Приста"    
Ред и сигурност Откриха кости в района на хижа "Приста" в близост до Русе , съобщава ruse-news.com, като се позовава на информация от полицията. Жена се натъкнала на зловещата находка в гориста местност, а костите приличали на човешки. На посоченото място е изпратена дежурна оперативна група на полицията.

Извършени са оглед и претърсване на местността, при което в голям периметър, в гъсто обрасла гориста местност са открити разпилени части от човешко тяло, а на дърво е намерено здраво закрепено въже с примка в единия си край.

Близо до въпросното дърво полицаите са открили и връхна дреха, в която е имало документи, издадени на името на 29-годишен мъж от Русе, който е бил обявен за издирване през 2014 година.

При извършения оглед от разследващите и първоначалните действия по случая не са установени данни за насилствена смърт. Работата по разследването продължава. Заведено е досъдебно производство. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Русенка се натъкна на най-зловещото нещо в живота си край хижа "Приста" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди