изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 02:55 EEST
ДИЛЪР НА ДРОГА ОТ КРАНЕВО ОСТАВА В АРЕСТА    
Ред и сигурностВ ареста остава 48-годишният Мирослав Георгиев    , който е обвиняем за това, че в Кранево държал 9 грама марихуана, която била за продажба. Престъплението е извършено в условията на изпитателния срок на друга присъда на Мирослав от Районния съд в Балчик. Мъжът има пет други присъди в досието си.

Апелативният съд потвърди наложената му през февруари мярка за неотклонение „задържан под стража“, съобщиха от пресцентъра на съда във Варна.
Съдът сподели изводите на първата съдебна инстанция, че събраните от първите дни на разследването доказателства категорично потвърждават, че Мирослав е автор на престъплението, за което е привлечен като обвиняем. За него той може да получи присъда от 2 до 8 години затвор.
Предвид богатото криминално минало, съдът е преценил, че има опасност той да се укрие, ако мярката му бъде заменена с по-лека или да извърши друго престъпление.
Това определение на Варненският апелативен съд е окончателно. НДТ
 


Сходни връзки

ДИЛЪР НА ДРОГА ОТ КРАНЕВО ОСТАВА В АРЕСТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди