изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 03:45 EEST
ХОРОСКОП ЗА 17 МАРТ /ВИДЕО/    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 17 МАРТ /ВИДЕО/


ОВЕН - Днес са възможни недоразумения и получаване на информация, различна от реалната. Следвайте интуицията си и не се поддавайте на фалшиви обещания.
ТЕЛЕЦ - В семейството проявете повече търпение и нежност. Подтиснете проявите си на конфликтност и ще спечелите. В професионален план –ангажименти, чиито добри резултати ще се проявят по-късно.
БЛИЗНАЦИ - След емоционалните събития от последните дни е възможно да се почувствате преуморени. Запазете духа си бодър и споделете деня си с любими хора.
РАК - Каквито и сътресения да изпитвате във връзка с работата и личните си дела ще почувствате тласък на сили и вдъхновение, което ще се отрази положително на резултатите.
ЛЪВ - В деловите си общувания не заставайте на крайни позиции, дори когато мнението ви е различно от това на партньорите. По пътя на убеждението ще постигнете своето, без да изпадате в крайности.
ДЕВА - Особено важно е днес да сте премерени в думите и делата си. Един ваш пропуск и враговете ви веднага ще се възползват.
ВЕЗНИ - По-лесно ще установявате добри контакти, с перспектива за професионалните ви и бизнес-интереси. Ще давате повече от себе си и за изпълнението на срочен ангажимент, от който финансите ви ще се повишат.
СКОРПИОН - Денят е приятен за много представители на зодията. Гледайте оптимистично, правейки планове за бъдещето. Околните черпят от вашата положителна енергия.
СТРЕЛЕЦ - Има какво да ви мотивира днес и ще работите с удвоени сили, за да се справите с трудностите.
КОЗИРОГ - Освежени и готови за нови предизвикателства, ще се включите в обща задача, изпълнението на която може и да ви отегчи.
ВОДОЛЕЙ - Добрите ви изяви днес са свързани с професионалните ви занимания. В личен план също ще можете да постигнете желаното. Промените, които възнамерявате да направите биха имали положителен ефект.
РИБИ - Има нещо, което ви тревожи, но не бива да го превръщате в драма. Най-добре е да си изясните приоритетите, като дадете предимство на онези, осигуряващи ви душевен комфорт.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 17 МАРТ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди