изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 17:19 EEST
ХОРОСКОП ЗА 18 МАРТ /видео/    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 18 МАРТ /видео/


ОВЕН - Връзката ви с някого ще се задълбочи и ще търсите общи пътища за изява. Пътуванията ви ще са удачни, мислете за подробностите и не изпускайте от вниманието си нищо, което би ви отклонило от целта.
ТЕЛЕЦ - Бъдете по отворени за новостите днес. Късметът е на ваша страна, и ако се постараете малко, ще се радвате на впечатляващ успех.
БЛИЗНАЦИ - Благодарение на целенасочените си и успешни действия на работното място си спечелвате добре позиции, които благоприятстват бъдещото ви развитие.
РАК - Не се колебаете излишно преди да предприемете решителни действия и това е половината от успеха ви. С вашите усилия, ваш близък човек ще успеете да се справите с въпрос, който го вълнува.
ЛЪВ - Забавяне на срокове и неизпълнени поръчки са възможни причини за безпокойство днес.
ДЕВА - Добре обмислените ви ходове ще ви донесат желаните резултати. Не се вслушвайте много в съветите на хора, които нямат пряко отношение към работата ви.



ВЕЗНИ - Делова среща ще предизвика у вас противоречиви емоции. Ще потърсите компанията на приятни хора и за да споделите вълненията си.
СКОРПИОН - Ще се съобразявате основно със себе си, позицията ви е ясна и я следвате безусловно, но внимавайте да не засегнете нечии интереси.
СТРЕЛЕЦ - В амбициите си търсите максимума и това ви изправя пред неподозирани трудности. Делата ви може да се сторят неприемливи за някои, без това да ви притеснява.
КОЗИРОГ - Правни и административни въпроси ще занимават представителите на знака днес. Подготовката ви за бъдещ проект изисква познания, които ви липсват, но бихте могли да наваксате.
ВОДОЛЕЙ - Независимо от съпътстващите ви напоследък трудности и препятствия вие навлизате в успешен период. Особено осезателно това ще почувстват, реализиращите се в деловата сфера и изкуството.
РИБИ - Влагате много нерви в работата си днес и това ви изтощава. Може доста да изнервите обстановката у дома и да се скарате с близките си.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 18 МАРТ /видео/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди