изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 11:53 EEST
Добрич номинира Ахмед Доган за Председател на ДПС    
ПолитикаПреизбраха д-р Ердинч Хаджиев за областен председател на Движението

Областната организация на ДПС в Добрич номинира кандидатурата на Ахмед Доган за Председател на Движението за права и свободи. „Същата номинация бе направена и в Силистра, съобщи пред журналисти съпредседателят на ДПС Рушен Риза, който бе гост на отчетно-изборната конференция в Добрич. „Трудно се намират лидери като Ахмед Доган. Лично на мен ми се иска той да се върне, но това ще стане ясно на 24 октомври”, каза Риза. Що се отнася до евентуални проблеми с партията на Лютви Местан ДОСТ, Рушен Риза коментира следното: „ Правени са много опити за разцепване на ДПС, с цел да се отслаби единството на нашия електорат. Така беше и с Мехмед Ходжа, и с Гюнер Тахир, сега и с Касим Дал. Сега 90 на сто от хората на Тахир са при нас. Ще видим какво ще направи Местан. Аз не знам той кого ще убеди в своята правота, след като до преди 2 месеца величаеше Доган и ДПС, а сега се мъчи с измислени теории да постигне обратното. С това двуличие не може да убеди хората, че 20 години е бъркал”.
Помолен да коментира ситуацията в момента в правителството, Рушен Риза заяви: „Бих казал, че положението е комично и смешно, ако не беше трагично. Хем си на власт, хем си в опозиция. Учудвам се това наглост ли е или невежие. Ситуацията е анормална. Единият партньор е националист, вторият – с лява политика, третият – брак по сметка. Не опозицията, не външни сили, те сами си копаят гроба. ДПС определено е за предсрочни избори и колкото по-скоро, толкова по-добре”, заяви съпредседателят на Движението за права и свободи.
 


Сходни връзки

Добрич номинира Ахмед Доган за Председател на ДПС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди