изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:53 EET
Кърската любов възкръсна в кризата, стенещи двойки напълниха парковете /18+/    
Любопитно Според психолози това връщане към природата зарежда с енергия и подмладява организма

Кризата удари и секса по хотелите. „Любовчия голям, сваляч от класа! Ама 20 лева за хотелска стая му се виждат много. Пали колата и газ през „Възрожденци" и покрай Прилепци - горе на тепето до язовирната стена. Или в отбивките между Кърджали и Момчилград. Да се чудиш и на мацката – толкова ли е закъсала…”, заявява кърджалийски хотелиер, коментирайки защо все по-рядко на рецепциите се виждат табелките „стаи за почивка”. А почасовият наем си е чист наем за секс, пише 24rodopi.com.

„От табели няма нужда, защото кризата удари и секса в хотелите. Кърската любов ни победи. Чувал съм коментари от рода на „Що да дам 20 лева, като за 2 лева дизел стигам до горичката и обратно". Темата за хигиената да не я отварям", коментира хотелиерът.



Любители на така наречената „кърска любов” или нежни ласки сред природата винаги е имало и ще има. Поради липса на терен и скъпите цени на хотелите, много тийнейджъри и ценители на извънбрачното кръшкане отиват на „пикници”. Най-важното е обаче е „да не разбере никой”. В град като Кърджали почти всички се познават и да вземеш стая в хотел за няколко часа веднага ще стане достояние на обществеността, споделят кръшкачите. Няма време и да се пътува до Хасково или Смолян, защото часовете за ласки са ограничени. А пък и тръпката е друга на фона на сивото и безпарично ежедневие.

В областния град едно от предпочитаните места е „тепето" до стената на язовир „Кърджали”, казват служебните лица, които дежурят на 50 метра от терена за кърска любов. „Случвало се е да виждаме две коли една до друга, не си пречат", казва дежурните.

Имало е и случаи, когато пазителите на реда са виждали и сюжети от порно сцени в района на Общинската горичка, край пътя за Ардино в района на Кьошдере, парковете „Простор” и „Горубсо”, до Въжения мост.

Разкрепостени тийнейджъри и по-големи батковци и какички се отдават на ласки в най-различни разновидности. Младите хора нямат терен и като е топло времето, правят любов направо под звездите, но за преминаващите коли подобна гледка си е изпитание, а да не говорим за хора с пуритански възгледи. „Преди време минавах с колата по в периферията на града с жена ми и тя ужасена ми каза:

„Погледни я тая какво прави на момчето!"

Младо момиче, към 16 години, правеше френска любов на приятеля си, но жена ми се ужаси защо имаме дъщеря и веднага направи аналогия", разказва свидетел на кърската любов в съседния Смолян, който за разлика от съпругата си приема нормално случващото се.

Може би романтиката от кърската любов отстъпва място на оцеляването. Но, „който е безгрешен, пръв да хвърли камъка”, се казва в Библията.

Стенещи двойки може да се чуят и видят в района на парк „Горубсо”. Ако не ги видите, вървейки, ще се натъкнете на захвърляни на пътя използвани средства за безопасен секс. Поне да ги хвърлят в кошчетата, подмятат възмутени граждани.

Най-осведомени в града край Арда са таксиджиите.”Ако решим, може да разведем половината град”, шеговито казват водачите на жълтите коли по темата за кърската любов. „Много вяра им нямаме, защото подобно на ловеца и рибаря, таксиджията също държи да е главно действащо лице във всяка история”.

„Кърска любов", онлайн версия

Напоследък нещото „кърска любов", обаче зад компа, се наблюдава и в социалната мрежа. Втрещена жена споделя, че тайният й обожател във виртуалното пространство така я омагьосал, че хлътнала по него без да го е видяла и чула. Той й предложил да правят любов като си включи камерата. Тя го сторила, но го видяла само от кръста надолу… Гледката, по думите й, била ужасна и романтиката онлайн приключила.

Някога любовта сред природата и хубавото време бе приоритет на не толкова заможните, които нямаше къде другаде да отидат. В днешни дни към парковете се насочват и бедни, и богати, дори само за да си припомнят трепета на първата целувка на дървената пейка.

Според психолозите това връщане към природата зарежда с енергия и определено подмладява организма. Пак според тях, самото усещане, че някой може да те хване в неподходящ момент и да се изложиш пред обществото, качва по невероятен начин адреналина. Обладан от аромата на борове и диви цветя и в обятията на любимия, човек без да иска забравя за ежедневните си грижи и се отдава на страстта. По този начин разтоварва организма си от тревогите и черните мисли. Най-малкото т.нар. кърска любов си е вид разнообразие от превърналия се почти в ритуален, до болка познат сексуален живот. Само че и тя започна да претърпява метаморфози – от взаимното доставяне на удоволствие до „да изкарам пет лева, за да ям" и виртуалното пространство, където да си представяш, че си сред природа, чуваш птичките да пеят, а на камерата виждаш нещо, което те връща в реалността.

Фетиш, романтика, необходимост, страст, бягство от действителността или тотално отричане на любовта на открито - въпрос на избор. http://www.blitz.bg

Нова сватбена традиция със секс на живо! (ВИДЕО)
Ето ги най-лошите места за секс
Рускиня снима порно до египетските пирамиди
Секс в колата? Вижте цели седем начина как да го направите
12 звезди издадоха сексуалните си фантазии
Секс в дома на родителите – мисия възможна
Австралия ще компенсира чиновничка заради секс злополука
Компютърът уби секса
Секс в космоса? Възможен с халат
Първият път трябва да е с рускиня
АСДИС ПРАВИ СЕКС В ИГЛУ
Рисковете от орален секс в кола
7-те най-”горещи” точки за секс през зимата
Даниел и Мариела правиха секс в Стар Академи съвсем открито
Секс в асансьора
Холивудските знаменитости се събличат голи и правят секс в лимузина
Американец предлага космически секс
ДВОЙКА ПРАВИ СЕКС В РЕАЛИТИ ТВ ШОУ?
 


Сходни връзки

Кърската любов възкръсна в кризата, стенещи двойки напълниха парковете /18+/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди