изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 16:08 EEST
ГУБЕРНАТОРЪТ НА ДОБРИЧ ОСТАНА БЕЗ ЗАМЕСТНИЦИ    
НовиниОбластният управител на Добрич Детелина Николова е без заместник, съобщиха от пресцентъра на областна администрация. Заемалият поста зам.-областен управител Ивайло Манушев е освободен със заповед на премиера Бойко Борисов от 18 март. Напускането на Ивайло Манушев е по лични мотиви. Той самият написа в социалната мрежа, че 17 март е бил последният му работен ден в администрацията. "Благодаря на г-жа Николова и всички колеги за топлото изпращане. На този етап от живота си, излизам от политиката.


Смятам, че в момента осигуряването на нормално бъдеще на децата ми е приоритет в живота на моето семейство. Очакват ни значителни промени и завръщане към предприемачеството.
Благодаря на всички, които ме подкрепяха през тези шест години, надявам се да съм бил полезен за община Генерал Тошево и област Добрич.
Пожелавам на колегите политици от областта, да имат повече смелост, да въвеждат повече иновации и да дадат път на младите и кадърни служители и предприемачи" - пише Манушев.
С напускането на Манушев, Николова остана без заместници, тъй като досега нямаше назначение и на овакантеното място от Йордан Йорданов, който спечели изборите за кмет на Добрич. НДТ


 


Сходни връзки

ГУБЕРНАТОРЪТ НА ДОБРИЧ ОСТАНА БЕЗ ЗАМЕСТНИЦИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди