изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:05 EET
РЕГИОНАЛНА СРЕЩА НА ДАМСКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ НА ПП ГЕРБ /СНИМКА/    
Политика“Жените са призвани да раждат и да подаряват бъдеще. Те носят положителната енергия, с която успешно градят семейства и развиват кариера”, заяви народният представител и председател на ЖГЕРБ Ирена Соколова при откриването на първата по рода си регионална среща на дамските организации на ПП ГЕРБ от Варна и Добрич. Над 160 жени от всички общини на територията на двете области се събраха навръх Тодоровден, за да обсъдят съвместни инициативи и проекти.



Специални гости на събитието, което се проведе в морската столица, бяха варненските народни представители от ПП ГЕРБ Даниела Панайотова и Руслан Тошев, парламентарният им колега от Добрич Живко Мартинов, кметът на район „Аспарухово” Калина Белмезова.
В рамките на срещата, организирана от областните ръководители на ЖГЕРБ във Варна и Добрич Йорданка Проданова и Даниела Димитрова, дамите заявиха своите амбиции да бъдат пазители на българските традиции и ценности. Знак за това бе и провелият се конкурс за обредни хлябове.
16 жени от Варненска област и 10 от Добричка показаха своето майсторство и впечатлиха присъстващите със своите прекрасни погачи. Съревнованието бе толкова оспорвано, че журито определи две първи награди. С грамоти и подаръци бяха отличени и сръчните дами, заслужили приз в категориите за най-набухнала, най-красива, най-голяма, най-атрактивна питка. Специалната награда, с която лично Ирена Соколова удостои майсторката на най-оригинален обреден хляб, бе шал от рисувана коприна. Спечели го Димитричка Стоянова от авренското село Здравец.
Председателят на ЖГЕРБ Ирена Соколова поздрави дамите от двете областни организации, като ги насърчи да продължат партньорството си и да съхранят своята борбеност и всеотдайността, която влагат в работата си. НДТ


 


Сходни връзки

РЕГИОНАЛНА СРЕЩА НА ДАМСКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ НА ПП ГЕРБ /СНИМКА/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди