изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:21 EET
НАЦИОНАЛНА КАМПАНИЯ "УСПЕШНИ ЗАЕДНО" СТАРТИРА В ОБЛАСТ ДОБРИЧ    
НовиниВ периода 22 март – 09 май, Областен информационен център – Добрич ще изпълнява Национална кампания, под надслов „Успешни заедно“. Основна целева група на кампанията ще бъде бизнеса в областта. Допълнителни целеви групи ще бъдат младежи, безработни и широка общественост.

По време на кампанията ОИЦ – Добрич ще организира и проведе „Дни на отворените врати“, на които предприятия с вече реализирани проекти с европейски средства ще бъдат поканени да разкажат как проектът е подобрил работата им и да споделят с фирми, които нямат изпълнен проект опита и предизвикателствата, пред които са били изправени. „Дните на отворените врати“ ще бъдат организирани в три общини от областта. Акцент ще бъде поставен върху представянето на финансовите инструменти.
Ще бъде проведена и дискусия относно опростяване на достъпа до Европейските структурни и инвестиционни фондове.
Информационно събитие, на което ще бъдат поканени представители на бизнеса в региона, ще бъде организирано и в Областния град – Добрич. По време на всички информационни събития, екипът на центъра ще представя пред присъстващите възможностите за кандидатстване по актуални и предстоящи възможности по програмите 2014-2020 г., включително и по Програмата за развитие на селските райони, Програмата за морско дело и рибарство и работа с финансови инструменти. На форума ще бъдат поканени експерти в съответните области. Събитието е планирано за края на месец Април.
Кампанията ще завърши със заключително събитие на 09 май в областния град – Добрич, организирано от Областен информационен център Добрич, в партньорство с Община град Добрич. Мероприятието ще отбележи 5 години от съществуването на Мрежата от Областни информационни центъра в България. НДТ
 


Сходни връзки

НАЦИОНАЛНА КАМПАНИЯ "УСПЕШНИ ЗАЕДНО" СТАРТИРА В ОБЛАСТ ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди