изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 01:33 EEST
Бомба! Хванали атентатор в София?    
Новини Атентат в софийското метро е бил осуетен близо три седмици преди кървавите терористични атаки в Брюксел. Сензационната новина разкрили два независими източника от службите, единият от които на много високо ниво в йерархията, пише столичен седмичник.

На 4 март специалните части обезвреждат добре обучен терорист от ДАЕШ, когото са локализирали в метростанция "Обеля" на столичното метро. Джихадистът е арестуван и откаран под изключително засилен конвой в ареста на СДВР, но после съдбата му е неизвестна дори за голяма част от шефовете на полицията.

Акцията протича светкавично и без много шум, а после през целия ден София беше блокирана от барети и полицейски джипове. Обикновените граждани учудено гледаха въоръжените до зъби спецчасти. Властите пък обясниха нетипичната ситуация в станциите на метрото и пред няколко обществени сгради и Централна гара с това, че имало получени няколко сигнала в службите, които се проверявали.

Броени часове преди София да бъде блокирана от спецчастите, премиерът Бойко Борисов нареди учение на военните и граничните полицаи на българо-гръцката граница, на което лично присъства. "Нека не забравяме, че светът е във война. Искам да уверя българските граждани, че сме взели всички мерки за тяхното спокойствие", заяви тогава Борисов. Изявлението му дойде само няколко часа след като Държавният департамент на САЩ предупреди, че има секретна информация за готвени атентати в Европа. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Бомба! Хванали атентатор в София? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.65 секунди