изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 05:17 EEST
ВСИЧКИ НАЦИОНАЛКИ ЩЕ УЧАСТВАТ НА ТУРНИРА "ЖУЛИЕТА ШИШМАНОВА"    
СпортВсички националки ще пристигнат в Бургас за участие на държавното първенство по художествена гимнастика за приз "Жулиета Шишманова", което ще се проведе в зала "Младост" от 25 до 27 март. Това съобщиха от клуб "Черноморец", който е организатор на състезанието.

Зрителите в зала "Младост" ще могат да се насладят на изпълненията на най-добрата българска гимнастичка в момента Невяна Владинова. Списъкът продължава с другите националки - Катрин Тасева, Ерика Зафирова, Боряна Калейн, Мадлен Радуканова, Сара Стайкова и други.
Общо 111 гимнастички от 21 клуба от цялата страна са дали заявки за участие. 63 момичета ще спорят за отличията при девойките, а 48 при жените.
Солидно е и бургаското присъствие. Трите клуба ще се представят, съответно "Черноморец" с 10 състезателки, "Олимпия 74" с 2 и "Олимпия" с 6 момичета.
При девойките фаворитка е грацията на "Черноморец" и националния отбор Полина Иванова. Друга националка от Бургас, Ерика Зафирова от "Олимпия 74", ще се бори за медалите при жените.
Главен съдия е Красимира Филипова.
В Бургас ще пристигнат също президентката на родната федерация по художествена гимнастика Илияна Раева и старши треньорката на националките Ефросина Ангелова.
Официалното откриване на държавното първенство ще се състои на 25 март от 15:00 часа.
 


Сходни връзки

ВСИЧКИ НАЦИОНАЛКИ ЩЕ УЧАСТВАТ НА ТУРНИРА "ЖУЛИЕТА ШИШМАНОВА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди