изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 05:06 EEST
ДИМИТРОВ ПОТЕГЛЯ СРЕЩУ ДЕЛБОНИС ИЛИ ИМЕР В МАЯМИ, МЪРИ ЧАКА В ТРЕТИ КРЪГ    
СпортГригор Димитров ще потегли срещу Федерико Делбонис или Елиаш Имер на Miami Open. Българинът е в най-долната четвъртина на схемата и почива в първия кръг, а ако спечели във втория, най-вероятно ще си осигури мач срещу световния №2 Анди Мъри. Любопитен факт е, че именно Делбонис шокира шотландеца през миналата седмица на BNP Paribas Open. Българинът пък не е успявал да премине отвъд третия кръг в Маями от 2012-а насам.

Димитров води с 1-0 в преките двубои с Делбонис, след като го победи категорично с 6-3 6-0 6-4 на миналогодишния Уимбълдън, същата е статистиката му и срещу Имер (5-7 6-2 6-4 на турнира в Бостад през 2013-а). Останалите сериозни имена в най-долната четвъртина са Кей Нишикори, Джо-Вилфрид Цонга, Гаел Монфис, Роберто Баутиста Агут и Александър Долгополов.
Новак Джокович и Роджър Федерер са в първата половина на схемата, а Маестрото може още във втори кръг да се изправи срещу Хуан Мартин дел Потро, ако аржентинецът успее да победи на старта Гуидо Пея. В тази втора четвъртина са още Давид Ферер, Марин Чилич, Давид Гофен и Жил Симон.
Джокович, разбира се, е в най-горната четвъртина и ще започне похода си към трета поредна титла в Маями срещу Иржи Весели или Кайл Едмънд във втори кръг. Сърбинът за трети пореден турнир може да се сблъска с Фелисиано Лопес на по-късен етап, а в неговата част на схемата са още Доминки Тийм, Ришар Гаске и предизвикалия фурор напоследък Александър Зверев, който потенциално може да се сблъска с Томаш Бердих в трети кръг.
Вероятният полуфинал във втората половина на схемата, имайки предвид ранкинга, е между Стан Вавринка и Анди Мъри.  Швейцарецът е в третата четвъртина заедно с Рафаел Надал и трима бомбардири от сервис – Джон Иснър, Ник Кирьос и Милош Раонич, който игра финал в Индиън Уелс.


 


Сходни връзки

ДИМИТРОВ ПОТЕГЛЯ СРЕЩУ ДЕЛБОНИС ИЛИ ИМЕР В МАЯМИ, МЪРИ ЧАКА В ТРЕТИ КРЪГ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди