изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 06:35 EEST
Експлозия в истанбулски квартал с изселници от България    
По светаИстанбул. В квартал „Авджълар” в Истанбул, където живеят предимно изселници от България, днес е станала експлозия, предаде БНР. Взривът е избухнал близо до контейнер за смет на булеварда „Чигдем". Не се съобщават данни за жертви и ранени при експлозията. Но взривът предизвикал силна паника сред населението. Очевидец, който бил близо до мястото, разказа,че чул силен взрив и почувствал разтърсване под краката си като при земетръс.

Хора в панически страх се разбягали по булеварда.
На мястото на инцидента се намират специалисти по обезвреждане на бомби, а също и екипи на службите за борба срещу тероризма. Все още не се съобщават причините за експлозията. Но се предполага,че е бил предизвикан от звукова бомба.
Очаква се властите да съобщят подробности за причината на взрива. „Авджълар” е населен компактно с изселници от България, които представляват около 40 на сто от населението на 500- хилядния район.
Междувременно от полицията съобщиха,че жена, издирвала за жива бомба камикадзе, е била заловена в района на град Муш, Източен Анадол. http://www.focus-news.net

 


Сходни връзки

Експлозия в истанбулски квартал с изселници от България | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди