изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:14 EET
Черен старт на мотосезона: Рокер се уби на „завоя на Стависки”    
НовиниМотоциклетист катастрофира самостоятелно на завоите край река Ропотамо, съобщи Gramofona.com. Инцидентът е станал около 13 часа днес. Трагедията съвпада с откриването на мотосезона в България.

Мотористът е на 28 години от Созопол, ударил се е в мантинелата и е починал на място. Той се е прибирал от Приморско, където си е закупил мотора.



Починалият е семеен с дете на две години, твърди сайтът, като се позовава на свидетели на трагичния инцидент.

Опасните завои край реката са известни като „завоя на Стависки“ и не за първи път отнемат човешки живот. На 5 август 2007 г. след употреба на алкохол Стависки предизвиква тежка катастрофа край Приморско, след като навлиза със своя Хамър (получен като награда от София Ауто 2006) в насрещното движение и удря челно лек автомобил Хонда, като преди това изблъсква автомобил Ауди от пътя.

В катастрофата загива 23-годишният шофьор на Хонда-та, а 18-годишно момиче изпада в кома с опасност за живота. По-късно момичето е с травма на гръбначния стълб, която не му позволява да се храни самостоятелно и да се движи, и претърпява множество операции. Другите им двама спътници са ранени. Самият Стависки е без наранявания. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Черен старт на мотосезона: Рокер се уби на „завоя на Стависки” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди