изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:15 EET
Шаренкова разгроми Плевнелиев: Той е позорът на България!    
Новини "Росен Плевнелиев станал „Личност на годината на Украйна” и в речта си срещу „руската заплаха” казал, че „България не признава референдума в Крим”. Да бъдеш „Личност на годината” на режим, формиран след неонацистки преврат, и да получиш наградата от ръцете на олигарх, какъвто е Порошенко, е позор". Това заяви пред ПИК Светлана Шаренкова, председател на форум "България - Русия".


"Най-скандалното е, че Плевнелиев си е позволил да говори от името на цяла България, а не на малобройната гратова политико-икономическа върхушка, чиито интереси представлява. Според всички анкети у нас над 80 % от българите смятат Русия за приятелска страна и одобряват руската политика. Крим е бил и ще бъде руски – такава е историята му, такава е демократичната воля на 97% от населението му. Говоренето на Плевнелиев не отразява и новата тенденция в западната дипломация –тези дни Москва бе посетена от първите дипломати на САЩ и Германия Кери и Щайнмайер и общата им оценка бе, че има видим прогрес в отношенията", категорична е издателката на в. "Земя".

И продължава: "Разумните сили на Запад разбират, че без Русия не може да има решение на глобалните проблеми, не може да се проведе реална битка с тероризма, признават, че Русия за никого не е заплаха. На Запад единици останаха чугунените глави, които повтарят приказките за руската агресивност. Тъжно е, че в тази позорна групичка е и „българският” президент. Режимът в Киев фалира държавата и народа си, даде властта на олигарсите и техните частни милиции, на неонацистите от „Десен сектор”, нарушава правата на малцинствата, тъне в корупция, затвори си вратите за ЕС. И въпреки плачевните резултати Киев продължава с безмислената антируска истерия, а политически безхаберници като Плевнелиев, са използвани като смокиновото листо, което прикрива провала му. И за това му се плаща с измислени награди и незаслужени похвали. Но, нали за да си ”Личност на годината” все пак трябва да си поне мъничко личност?!"

http://pik.bg

 


Сходни връзки

Шаренкова разгроми Плевнелиев: Той е позорът на България! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди