изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 01:47 EEST
БРАЗИЛИЯ ИЗПУСНА АВАНС ОТ ДВА ЧИСТИ ГОЛА СРЕЩУ УРУГВАЙ    
Спорт Отборът на Бразилия завърши 2:2 у дома с Уругвай в двубой от петия кръг на квалификациите за Мондиал 2018, след като изпусна аванс от два чисти гола. "Селесао" започна по мечтан начин на "Арена Пернамбуку", като още в първата минута откри резултата чрез Дъглас Коща, който засече центриране пред вратата.

В 26-ата минута полузащитникът Ренато Аугусто удвои аванса на домакините, които изглеждаха пълен господар на терена. Аугусто се възползва от една отбита след удар на Неймар топка и при добавката не сгреши. Уругвай обаче не се предаде и в 31-ата минута успя да върнe един гол чрез нападателя на Пари Сен Жермен Единсон Кавани, като при попадението отново проличаха слабостите в отбраната на Бразилия. Защитата на "селесао" се пропука още веднъж, когато Луис Суарес се измъкна между двама и от центъра се опита да прехвърли стража на домакините, но топката напусна терена. Три минути след началото на второто полувреме обаче никой не можа да спре Суарес, който оформи крайното 2:2 с удар с левия крак.

Така Уругвай събра 10 точки и остана на второ място във временното класиране. Бразилия върви на третата позиция с 8, колкото имат Парагвай и Аржентина.

 


Сходни връзки

БРАЗИЛИЯ ИЗПУСНА АВАНС ОТ ДВА ЧИСТИ ГОЛА СРЕЩУ УРУГВАЙ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди