изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 02:57 EEST
Как диабетик намали 6 пъти приема на инсулин и отслабна 101 кг само със сироп    
ЗдравеОт 120 на 20 единици прием на инсулин на ден, тегло от 227 на 126 килограма. Това са първите цифри, които Людмил Караянев радостно съобщава на всеки, който се интересува как може да подобри състоянието си при тежък диабет. Защото именно от тази болест страда от 2001 г. 62-годишният мъж от Тетевен.

Именно оттогава, с отключването на диабета, започва напълняването. В един момент високият 175 см мъж тежи вече страшните 227 кг, получава изкривяване в коленните стави и може да се движи само с помощни средства.

„Непрекъснато посещавах различни места, предназначени за отслабване. Наистина смъквах килограми, но временно, т.нар. йо-йо ефект задължително ми връщаше теглото.

Докато не прочетох в интернет за швейцарския палмов сироп Мадал Бал и как в „Център Гарабитов“ помагат на дебелите българи и чужденци да намалят теглото си“, споделя Людмил.

Въодушевен от техния пример той започва 14-дневна терапия с палмовия сироп през лятото на 2010 г. След това още 3 пъти за 5 години прилага палмовата диета за по 7 дни. И резултатът не закъснява. Още с първия опит смъква 92 килограма. Сега общо е намалил теглото си със 101 кг, но по-важното е, че поддържа новата си вталена фигура от 126 кг без никакво усилие, без йо-йо ефект.

„Уникалното при мен е не само сваленото тегло, хиляди българи отслабнаха с Мадал Бал, но и необяснимият от медицинска гледна точка факт, че намалих 6 пъти количеството на приемания инсулин“, радва се Людмил Караянев. Преди той си е инжектирал инсулин 4 пъти на ден, общо 120 единици, а сега на ден общо 20 единици. Тетевенецът е щастлив и, че е зараснала и най-голямата му рана на крака, която е била толкова дълбока, че стигала до кокала под коляното на десния крак.

Повече по темата за здравословното отслабване, диабета и лечението на диабетно стъпало може да научите в сайта на „Център Гарабитов“ – www.garabitov.bg.
 


Сходни връзки

Как диабетик намали 6 пъти приема на инсулин и отслабна 101 кг само със сироп | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди