изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:05 EEST
Венета Харизанова: Доктори ми казаха, че ми остават няколко месеца живот (видео)    
Общество „Имах рязка загуба на тегло. Успях да заблудя жълтите медии като слагах снимки по бански на плажа. През май месец дори реших да се преместя в чужбина. Всичко започна, когато отидох на снимки за биологочен крем в Дубай със съпруга ми. Вечерях морски дарове и на сутринта се събудих в шок. Не можех да дишам. Направиха ми възможно най-скъпите изследвания. Само последните няколко в края на годината бяха ужасно скъпи”, разказа в студиото на „Комбина” по "Нова телевизия" Мисис България Венета Харизанова,която през последната година изчезна от медийното пространство.

От жълтата преса, която се упражняваше на неин гръб, някои научаваха за новите й пластични операции, анорексия, болести, накрая дори, че е парализирана.

„Във Виена ми съобщиха страшната диагноза: лимфоцитна левкемия. Даваха ми няколко месеца живот. Първият половин час беше ужасен. Гледах пет дни в тавана и се чудех защо се случва на мен. Такава левкемия се лекува с химиотерапия. Върнах се в България и започнах да си правя най-различни изследвания. После отидох отново във Виена и докторът ми каза, че е сбъркал диагнозата. Опростиха ми 3800 евро – цялата сметка от болницата”, разказа още Венета Харизанова.

После се среща с хомеопат в България, който успява да й помогне.

„Оказа се, че съм супер алергична. В Грац видях как от здрава клетка става ракова клетка за две седмици, и то от стабилизатори, които хапваме от буркани. Научих си уроците. Първото, което научих е да си променя отношението към моите близки. Баща ми не вярваше от самото начало. Майка ми имаше един страх в очите, от който изпадах в ужас. Мъжът ми също се страхуваше и не успяваше да се прикрива успешно. Промених се. Добре съм от два месеца. Това беше и причината да вляза в „Звездни стажанти”, а и там играех благотворително за онкоотделението. След всичко изживяно през тази година, разбрах, че нищо не ми е толкова важно”, добави Венета Харизанова.  https://www.24chasa.bg



ОЩЕ ЗА ВЕНЕТА ХАРИЗАНОВА

Венета Харизанова ВЕНЕТА ХАРИЗАНОВА Венета Харизанова Венета Харизанова


 


Сходни връзки

Венета Харизанова: Доктори ми казаха, че ми остават няколко месеца живот (видео) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди