изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 23:22 EEST
Regnum: „Алтернатива за Германия“ предлага зона за свободна търговия вместо ЕС    
Европейски съюз Берлин. Германската евроскептична партия „Алтернатива за Германия“ публикува черновата на своята партийна програма, в която призовава да бъдат изменени основните принципи в политиката на страната, предаде Regnum.

В документа се предлага да се сложи край на европейската интеграция. Там ЕС е определен като „недемократична конструкция“. Според партията ЕС трябва да бъде снижен до нивото на обикновена зона за свободна търговия. Във външнополитическия раздел на програмата САЩ изобщо не са споменати. Що се отнася до НАТО „Алтернатива за Германия“ предлага неговото реформиране , а всяка военна мисия под флага на Алианса „трябва да съответства с германските национални интереси“.
В документа е посочено , че отношенията между Берлин и Москва имат „съществено значение“, а „сигурността на Европа не трябва да се постигне без включването на Русия“.
„Алтернатива за Германия“ също така е за въвеждането на всеобща военна повинност в Германия , но отрича сформирането на общоевропейска армия.
http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

Regnum: „Алтернатива за Германия“ предлага зона за свободна търговия вместо ЕС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди