изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 15:57 EEST
Уволненият професор от НСА: Излъченото е манипулация    
Образование "Излъченият клип е манипулация", това заяви проф. Николай Колев, изнудвал студентка със секс. Уволнения професор е в болница, съобщиха от Нова тв. По думите му там го изпратил стресът след репортажа на "Господари на ефира".


Студентката Ваня, която преподавателят покани на хотел, за да уредят по-бързото ѝ завършване, твърди, че Колев е бил брутално директен в предложението си.

Решението за уволнението е взето на извънредно заседание на Академичния съвет. Професорът е бивш декан в Академията и е 12 години в нейното ръководство.

За изнудването разказа бившата адреналинка на "Господари на ефира", която със скрита камера записала бруталния разговор.

На нея й оставали няколко последни изпита, преди да завърши. Тя потърсила бившия декан на Треньорския факултет проф. Колев във връзка със свободноизбираеми предмети, защото й трябвали още кредити. Той бил вече запознат с нейния случай и й напомнил, че не е взела един от най-трудните изпити, а именно този по "Физиология". След което преподавателят подканил адреналинката да се качи в колата му и да я заведе на хотел, за да правят секс. http://www.trud.bg

 


Сходни връзки

Уволненият професор от НСА: Излъченото е манипулация | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.16 секунди