изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 08:58 EEST
Дългия напуска Би Ти Ви! Тормозели го заради политиката? Вижте на кого пристана!    
НовиниСлед 15 години вярна служба в ефира на Би Ти Ви Слави Трифонов е решил да се премести при досегашните си конкуренти от Нова тв. Преговорите между него и боса на медията Дидие Щосел започнаха миналата година и са продължили и тази, като последната среща била преди седмица. Накрая двамата си стиснали ръцете, но не е ясна точната дата на преместването.

В Би Ти Ви от известно време Дългия беше недолюбван и телевизията беше под натиск да го цензурира, пише skandalno.net. Последният опит да му запуши устата шефът на Бтв Павел Станчев направил преди месец, като предложил шоуто на Трифонов да започва от 23 часа и да е с времетраене 30 минути. Слави не се съгласил, като се позовал на договора си. Освен това попитал какво налага тази промяна, тъй като програмната схема си оставала една и съща. Станчев не успял да му отговори логично и го захапал за рейтинга, който уж бил спаднал.

Според независими източници обаче, рейтингът даже се е повишил, откакто Дългия зае твърда политическа позиция и поиска референдум за няколко наболели политически въпроса в държавата, за начина на провеждане на изборите и за намаляване двойно на депутатите, които в момента са 240, а над половината не вършат нищо, освен да се разхождат с лимузините си. За референдума си Слави събра над 600 хиляди подписа.

Някой явно много се страхува от Трифонов и прави всичко възможно да го махне от екран. Нито една партия не иска мажоритарни избори, нито пък да си намали броя на депутатите в Народното събрание.

Не е ясно едно – в кой часови пояс ще се появи Слави в Нова тв. Това може да стане или около 18 часа преди новините, или след 23, тъй като от години има заковани предавания от 20 до 23 часа, които  няма как да бъдат преместени. http://www.bnews.bg


 


Сходни връзки

Дългия напуска Би Ти Ви! Тормозели го заради политиката? Вижте на кого пристана! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди