изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:54 EET
ОБЩИНА ДОБРИЧ ИЗЛИЗА НА СВОБОДНИЯ ПАЗАР НА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ    
ИкономикаОбщина Добрич излиза на свободния пазар на електроенергия. Тя обяви обществена поръчка за избор на доставчик на активна електрическа енергия ниско напрежение и координатор на стандартна балансираща група за захранване на 34 броя обекти, собственост на Общината

Предстои да бъде сключен договор за 12 месеца. Изпълнителят извършва доставка на нетна активна електрическа енергия и координатор на стандартна балансираща група за 34 броя обекти на ниско напрежение, за нуждите на Община Добрич. Прогнозното количество електроенергия за срок от една година е около 2 000 000 kWh/годишно.
Посочената стойност е прогнозна, определена на база предходно потребление на възложителя и включва както цената на доставката на нетна активна електрическа енергия, така и другите плащания дължими към изпълнителя.
Финансирането ще се осъществява от бюджета на Община Добрич. Възложителят заплаща действително изразходваната активна електрическа енергия за отчетния период, съгласно показанията на уредите за търговско мерене по определената в договора цена за 1 МWh нетна активна електроенергия.
Прогнозната стойност на поръчката без ДДС е 391 000 лева. НДТ
 


Сходни връзки

ОБЩИНА ДОБРИЧ ИЗЛИЗА НА СВОБОДНИЯ ПАЗАР НА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди