изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:27 EET
Две сестри въртели бардака в бургаския квартал „Изгрев”    
Ред и сигурностДве сестри от Старозагорско са ръководели публичния дом в бургаския квартал „Изгрев”. Арестуваният при спецакция на полицията като сводник Иван Иванов се е появявал само от време на време в апартамента в бл. 181, разказаха хора от новата кооперация в бургаския комплекс.

39-годишният мъж се уплашил след разбит бардак в ж. к. "Братя Миладинови" преди около година. Преди да се преместят в ж. к. "Изгрев", жриците приемали клиенти в хотел накрая на града, съобщава "Флагман".

„Много се учудихме, като научихме, че са свидетелствали срещу него. Той се появяваше рядко тук. Едното момиче дори се хвалеше, че му е гадже”, разказаха хората.



Стефания (вдясно) позира със своя колежка

Двете момичета - Стефания и Миглена Г., са от ромски произход. Дошли в Бургас през август миналата година, а по-късно към тях се присъединили още две жрици. Всичките били много млади, на около 20 години. Тарифата им варирала от около 100 лв. на час плюс различните "екстри", като отчитали половината на сводника си. Момичетата били от старозагорското село Гита, откъдето е и арестуваният Иван Иванов.



Магдалена си прави селфи в бардака в ж. к. "Изгрев", на заден план се вижда сестра й

Ден след полицейската акция четирите жрици били натоварени от друг мъж на кола със старозагорска регистрация, която отпрашила в неизвестна посока.

„Много добре знаехме с какво се занимават. Те, естествено, не казваха, че са проститутки, но ние бяхме наясно от самото начало. Говореха с някакъв ужасен акцент, казаха ни, че били от някакви старозагорски села. Иван имаше вид на интелигентен и възпитан мъж”, коментираха съседите.

Припомняме, че бардакът беше разбит при зрелищна спецакция във вторник. Екшънът се разиграл посред бял ден пред очите на десетки свидетели.
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Две сестри въртели бардака в бургаския квартал „Изгрев” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди