изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 08:09 EEST
Най-извратените секс традиции по света: в нигерското племе Уобаабе първият брак е задължително с…    
Новини По света има най-различни традиции, свързани с различни неща. Но със сигурност най-любопитни са тези, които се отнасят за секса. Виж кои са най-странните секс традиции по света, които със сигурност ще те учудят:

Нигер – племето Уобаабе е известно със своите красиви и богати ритуали. Първият им брак се урежда от родителите, докато са още бебета и е задължително със собствени братовчеди. На празника Геревол мъжете се обличат с интересни дрехи, боядисват своите лица и показват физическите си характеристики на жени, които им харесват. Ако дамата си хареса нов мъж и ако двамата успеят да избягат без настоящият мъж да разбере, то те биват признати за двойка официално. Нарича се „любовен брак“.

Индия – племената, живеещи в централната част на Индия, спазват ритуала Готул, който представлява събиране на млади момчета и момичета, които се учат на песни, танци, дисциплина и... секс. Момичетата пият естествен алкохол, за да не забременеят и спят с различно момче всяка нощ. Ако някое момиче все пак забременее, то после цялото племе осиновява детето, защото не се знае кой е бащата.

Хималаите – ако в дадено семейство се родят двама сина, то по-късно земята на родителите би трябвало да се раздели, оставяйки всеки от тях с недостатъчно земя. За да се избегне деленето на земята, колкото и на брой да са братята, всички се женят за една и съща жена.

Индонезия – там има празник, който се казва Пон. Събитието се състои 7 пъти годишно и участниците в него пътуват до свещения остров Джава, където правят секс с произволен чужд съпруг или съпруга. Смятат, че това им носи късмет.

Египет – древните египтяни били доста освободени на тема секс. Те вярвали, че техният Бог създал реката Нил със своята еякулация. Поради тази причина фараонът ритуално мастурбирал в реката, а по време на фестивала в чест на бог Мин, който символизирал сексуалната сила на фараона, мъжете често мастурбирали публично.

Древна Гърция – древните гърци са били от най-разкрепостените хора по отношение на интимния живот и били отворени към хомосексуалността. Връзките между възрастни мъже и млади момчета били често срещани и нещо напълно нормално.

Хаити – всяко лято хората, които упражняват вуду и религиозни ентусиасти, участват в доста странен ритуал. Те се събират под водопадите на река Саут – Ду и се къпят голи. След като се изкъпят следва сексуален танц, в който голите мъже и жени се гърчат в смес кал и кръв на жертвени животни. http://ludsport.net

Папуа Нова Гвинея – това е една от най-богатите държави от културна гледна точка – там се говорят 848 езика. Племето Тробрианд има доста странни традиции. Момичетата започват да правят секс на 6-8-годишна възраст, а момчетата на 10-12. Въпреки че може да правят секс малолетни, на тях им е забранено да вечерят заедно, ако не са женени.

Племето Самбиан има още по-брутални традиции. На 7-годишна възраст момчетата се отделят от майките си и заживяват в отделни общества, докато не навършат 17 години. Преяждат със захарна тръстика и режат кожата си, за да се изчистят от контакта си с жените преди това. Също така пият спермата на старейшините си, вярвайки, че това им носи сила и плодовитост.

Австралия – аборигените в Австралия определено имат най-бруталния ритуал за възмъжаване. На 10-12-годишна възраст се избиват предните зъби на момчетата и им се пробива носът. След това група мъже ги завеждат в пустошта и ги обрязват. След това момченцата трябва да изядат отрязаната от пенисите им кожа, без да дъвчат. После членовете им се режат по дължина, като кръвта тече над огън, за да се пречистят. Следва водене на лов и след това официално биват признати за мъже.

Източник: www.tribali.info

 


Сходни връзки

Най-извратените секс традиции по света: в нигерското племе Уобаабе първият брак е задължително с… | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди