изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 23:44 EEST
ПЛЕНЕРЪТ "ХУДОЖНИЦИ, БАЛЧИК, ЛЮБОВ" ОТНОВО СЪБИРА МАЙСТОРИ НА ЧЕТКАТА    
Култура“Споделена красота" е темата на предстоящото петнадесето издание на “Художници, Балчик, Любов-среща на европейски морета" съобщават от Държавния културен институт „Културен център „Двореца“ в Балчик.

В продължение на десет дни участниците, заобиколени от красотата на неповторимия пейзаж, в прекрасна творческа обстановка, ще имат възможност да се потопят в темата, да потърсят и открият собствен подход  и изказ.

В края на пленера е предвидено да се организира отворено ателие, на което авторите ще покажат пред публика и общественост своите произведения. Зрителите, от своя страна, ще имат възможност да се срещнат и разговарят с художниците и организаторите на ателието.   След приключването на пленера“Художници, Балчик, Любов - среща на европейски морета”2016, творби на участвалите автори ще станат част от колекцията на ГХГ Балчик и ДКИ КЦ "Двореца"  – Балчик.        Пленерът “Соделена красота” се осъществява с любезното съдействие и подкрепа на община Балчик, ДКИ КЦ "Двореца"-Балчик и екипът на Художници, Балчик, Любов-среща на европейски морета.
В него тази година ще участват Анастас Камбуров, Андрей Янев, Георги Липовански, Даша Найденова, Дарина Янева, Женя Адамова, Николай Бузов, Ралица Карапантева, Роберт Цанев, Силви Басева. НДТ



 


Сходни връзки

ПЛЕНЕРЪТ "ХУДОЖНИЦИ, БАЛЧИК, ЛЮБОВ" ОТНОВО СЪБИРА МАЙСТОРИ НА ЧЕТКАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.50 секунди