изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 20:01 EEST
Великденските добавки от 40 лв. ще се изплащат от 7 април заедно с пенсиите    
ИкономикаПреводите на парите за прослужено време и старост ще бъдат направени по сметките на пенсионерите също на 7 април. Изплащането на великденската добавка от 40 лв. за хората от третата възраст с ниски пенсии ще започне на 7 април, съобщи Националният осигурителен институт (НОИ).

През този месец изплащането на пенсиите чрез пощенските станции ще започне на 7 април - четвъртък, и ще приключи на 20 април - понеделник.
В изпълнение на правителственото постановление от 17 март 2016 г. хората от третата възраст  ще получат еднократна допълнителна сума в размер на 40,00 лв., ако пенсията или сборът от пенсиите, заедно с добавките и компенсациите към тях за април тази година е в размер до 300.00 лв. включително. 
Изплащането на пенсиите ще бъде извършено по обичайния график, който се обявява предварително във всяка пощенска станция.
Преводите на сумите за априлските пенсии по сметки на пенсионерите, които получават пенсиите си по банков път, ще бъдат извършени на 7 април 2016 г.
http://epicenter.bg
 


Сходни връзки

Великденските добавки от 40 лв. ще се изплащат от 7 април заедно с пенсиите | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди