изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 09:31 EEST
САМО СТУДЕНТИ ПО ПРАВО КАНДИДАТСТВАХА ЗА СТАЖ В ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ    
СпортЗа поредна година Обласнтна администрация в Добрич се включи в Програмата за студентски стажове в държавната администрация, като тази година Областна администрация - Добрич, е заявила потребност за 2 стажантски позиции през май.

Това съобщиха от пресцентъра на администрацията, като уточняват, че едното стажантско място е с професионално направление „Право", определено за Дирекция „Административно правно обслужване, финанси и управление на собствеността"; второто, е с професионално направление „Архитектура, строителство и геодезия", в Дирекция „Административен контрол, регионално развитие и държавна собственост". Същите две стажантски позиции Областна администрация е заявила и за втория тур на централизираната кампания, който ще се проведе през август.
В първия ден на април, комисия определена от областния управител Детелина Николова, е провела събеседване с явилите се кандидати за обявеното място с професионално направление „Право". За второто стажантско място, с направление „Архитектура, строителство и геодезия", желаещи не са се явили.
Целта на едномесечните стажове е, студентите да придобият професионален опит и ориентация в реална работна среда. В кампанията могат да участват всички, които са в процес на обучение във висше училище в страната или чужбина с непрекъснати студентски права, без значение от степента и формата на обучението. Процедурата за кандидатстване и подбор се осъществява изцяло онлайн в портала http://staj.government.bg, където са публикувани условията на програмата и сроковете за кандидатстване. НДТ


 


Сходни връзки

САМО СТУДЕНТИ ПО ПРАВО КАНДИДАТСТВАХА ЗА СТАЖ В ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди