изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:50 EET
10-те най-привлекателни за мъжете женски типа    
Любопитно Кой каквото ще да казва – мъжете си падат по определени типове жени. Сред тях се открояват няколко, които определено привличат мъжкото внимание. Ако сте някой от тези типажи, вероятно имате успех сред мъжете. Привличате интереса им и винаги се радвате на мъжка компания.

Жената с детинско излъчване

Има нещо много сладко в детинското поведение. Жените, които обичат да се смеят на глас, да се забавляват, да не мислят как изглеждат отстрани, да не играят игрички, а да се веселят искрено са много привлекателни за мъжете.

Понякога този тип жени действат толкова спонтанно и неразумно, че мъжете няма как да не бъдат пленени от тази детска черта.

Мистериозната изкусителка

Жените, които разкриват само малка част от себе си пред мъжете предизвикват силен интерес. Винаги има нещо пленяващо в загадъчността. Колкото по-прикрита и мистериозна е една жена, толкова по-силен е поривът на мъжете да свалят маската и да разкрият същността на жената.

Секс маниачката

Кой мъж не обича секса? Просто няма такъв! Колкото повече секс иска една жена, толкова по-привлечен ще е мъжът към нея. С такава жена мъжете могат да изживеят всичките си секс фантазии и това ги възбужда до невъобразимост!

Девственицата

Девственицата е обратният на секс маниачката типаж – неопитна, сдържана, плаха. Разбира се, това важи само за някои жени и то само в началото на сексуалния им живот. Независимо дали девственицата ще се окаже секс тигрица, фактът, че е чиста и недокосната от друг мъж възбужда много мъже.

Усещането, че една жена е само тяхна привлича изключително доста голяма част от мъжката половина на човечеството.

Екшън дамата

Дамите, които си падат по силните усещания също имат силна притегателна сила за мъжете. Жени, които не се страхуват да поемат рискове, да се впускат в необмислени приключения, да вършат типично мъжки неща привличат вниманието на мъжете.

Яздите кон, карате мотор, обичате скалното катерене или пък сноуборда – значи несъмнено няма да останете незабелязани.

Глезанката

Колкото и да отричат, мъжете обичат жените да се глезят. Независимо колко им се подиграват за това им поведение, те в крайна сметка падат в капана на глезещата се котка. Тя е гальовна, миловидна и съблазнителна. На нея не може да се устои. Същото е и с жените глезанки – те просто обезоръжават всеки мъж.

Уверената жена

Мъжете обожават самоуверени жени, които знаят какво искат, знаят какво могат и как да го постигнат. Такива жени нямат нужда от закрила. Те могат да се справят сами в кариерата, живота и семейството. Уверените жени са истински стожери и това се харесва на мъжете.

Майчинският тип

Много мъже подсъзнателно търсят майки за своите деца. За повечето мъже е важно да създадат потомство, да предадат гените си и също така е важно коя жена ще ги дари с това щастие. Ето защо майчински настроените жени, които вдъхват доверие, че могат да родят и отгледат щастливи деца са привлекателни за мъжете.


Дивата

Дивите са секси, те са необуздани. Винаги събират погледите на всички – и мъже, и жени. Те са страстни, силни, красиви, успешни и темпераментни. Няма как да не попаднеш в техния капан.

Нестандартните жени

Жените хипита, жените с ексцентрични хобита и разбирания, жените, които не могат да влязат в никакви рамки са не по-малко привлекателни от останалите. Ако един мъж с годините е натрупал известен опит и до някаква степен се е наситил на определен тип жени, нестандартните дами ще му се сторят невероятно интересни.

http://www.az-jenata.bg

5-те типа мъже, за които да не се омъжвате
Сексолог: Има 6 типа жени в зависимост от формата и размера на гърдите им
Нещастните жени не са добри партньори в леглото
Типове мъже, неподходящи за самотни майки
21 типа женски фигури
6 типа жени, от които мъжете бягат като от огън
Мъжете не си падат по...
Пухкавелките са сексбогини, кльощавелките - супермайки
Мъжете си падат по жени тип "пясъчен часовник"
Какъв е вашият тип тяло?
Защо мъжете залитат по жени с големи дупета?
Деветте типа хора според традиционната китайска медицина
Румънка извади 50 см. талия /ВИДЕО/
ДЪВКА ЗА ЧИНОВНИЧКИ: Недоволните жени привличат неподходящи мъже

 


Сходни връзки

10-те най-привлекателни за мъжете женски типа | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди