изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 17:56 EEST
„Уикилийкс“ : „Панамските документи“ са нападение срещу Русия от страна на САЩ    
По света Вашингтон. Организацията „Уикилийкс“ публикува мнение, според което т.нар. „Панамски документи“ на компанията „Мосак Фонсека“ са били финансирани от Джордж Сорос и целта им е била нападение срещу Русия, предаде Regnum.

Атаката над Путин с помощта на „Панамските документи“ е насочена срещу Русия и бившия Съветски съюз и е финансирана от „USAid“ и Джордж Сорос“, пише в съобщение на организацията „Уикилийкс“, публикувано на неговия профил в социалната мрежа „Туитър“.
В друго съобщение на „Уикилийкс“ се отбелязва, че „Американският център по изследване на корупцията и организираната престъпност може и да върши добра работа, но обективността му сериозно се подкопава от прякото финансиране на правителството на САЩ с помощта на „Панамските документи“.
На 3 април бяха публикувани документите на юридическата компания „Мосак Фонсека“ от Панака, които свидетелстват за участието на редица световни лидери и техните приближени в офшорни схеми. Сред лицата, фигуриращи в списъка фигурират и физически и юридически лица от Русия. http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

„Уикилийкс“ : „Панамските документи“ са нападение срещу Русия от страна на САЩ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди